BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla kanalgata 19b, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 17218
  • 6496
  • 8689
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett härligt och ljust drömboende med ett lugnt och sjönära läge i hjärtat av Sjöstaden med vatten och kanaler precis utanför dörren. Lägenheten ligger högt upp och genomsyras av ett härligt ljusinsläpp från två håll med en stor balkong i sydost. 

Hallen är välkomnande, och redan när man stiger in genom ytterdörren möts man av det stora ljusinsläppet från vardagsrummet samt köksfönstren. Intill hallen finner ni ett av badrummen som är lagom stort och smart planerat med wc och dusch. Här finns ett handfat med kommod och en översittande spegel med belysning samt nisch i sten.

Ett stilsäkert kök med skåpsluckor i vitt med bänkskiva i Carrara marmor som ger en känsla av lyx där man har optimerat både förvaringen och arbetsytan. Den maskinella utrustningen består av en spishäll och fläkt, en varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Invid fönstret möblerar du enkelt med ett matbord som rymmer 6 - 8 personer. Härifrån når man rymlig balkong som ligger i sydost med sol hela dagen. Plats finns för både sittgrupp och odling.
I anslutning till kök ligger vardagsrummet med lättmöblerbar yta för både soffgrupp och tv-möbler samt annat möblemang om man önskar. Här bjuds på ett stort fönsterparti med trevligt burspråk och sjöutsikt! Här kan man om kvällarna njuta av både magisk utsikt och kvällssol.

Sovrummen är väl tilltagna och bra placerade i varsitt hörn i lägenheten med plats för dubbelsäng i samtliga och garderober. Master bedroom (disponeras som ett barnrum idag) ensuite med egen ingång till badrum med badkar och praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare och dessutom 3m i takhöjd och även stor separat klädkammare. I sovrum 2 och 3 får man dessutom sjöutsikt mellan husen.

Sammanfattningsvis en otroligt välplanerad och rymlig fyra med ljusa väggar och vacker vitlaserat fiskbensparkett i massiv ek på ett högt läge som bjuder på sjöutsikt. Förutom att föreningen är otroligt välskött med god ekonomi finns det dessutom festlokal, hobbyrum, övernattningslägenhet och bastu/relaxrum att hyra.

- Två badrum
- Två väderstreck
- Master bedroom ensuite med 3m i takhöjd
- Tre väl tilltagna sovrum
- Sjöutsikt
- Fiskbensparkett i massiv ek
- Generös takhöjd
- Stor balkong i söderläge
- Bra förvaring & förråd i källaren
- Friköpt tomt dvs brf äger marken
- Bra med service, skolor och kommunikation
- Garage
- Cykelrum
- Festlokal med bastu
- Hobbyrum med pingisbord
- Övernattningslägenhet
- Fina innergårdar