BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Norra frösunda

Mäster Simons väg 26, 6tr

  • 4 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 14079
  • 532
  • 8836
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns en unik chans att förvärva en spektakulär vindsvåning! 

En representativ vindsvåning i en klass för sig som i stort sett totalrenoverades 2015 med noggrant utvalda material och detaljer.

Här saknas inget! Balkong, terrass, braskamin och stora öppna ytor, det är bara att checka av listan. Med österläge på balkong och sydvästläge på terrass är det helt enkelt oslagbart! Interiört blir du bortskämd med allt det där du alltid önskat... och mer därtill. Stilrent och modernt kök med vitvaror från Gaggenau & Siemens, extra djupa stommar som ger både mer arbetsyta och förvaring. De stora takfönstrena ovan köksdelen i kombination med den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna från två håll ger en otroligt härlig ljus och luftig känsla. Denna trevliga planlösning bjuder verkligen in till socialt umgänge med nära och kära. Från matlagning till middagshäng med familjen och att sedan kunna fortsätta myset med solnedgång på terrassen eller framför braskaminen, eller varför inte både och bara för att man kan? 

Att lägenheten dessutom erbjuder tre bra sovrum med möjlighet till ett fjärde och femte, gör att det finns plats att växa i. Förutom allt detta finns även två badrum, ett med dusch och ett med badkar samt tvättmöjligheter. Ingenting är lämnat åt slumpen i denna lägenhet, minsta detalj finns det en tanke bakom. 

Påkostat är en sak men om man får lov att skryta någon gång är detta rätt tillfälle. Här pratar vi väggpaneler med dolda dörrkarmar, belysning från bl.a Flos, inbyggda garderober i alla sovrum, platsbyggd bokhylla i vardagsrummet, specialdesignade handfat i Corian i bägge badrumen, bänkskiva i Corian i köket samt bänkfläkt från Gaggenau

Vidare en platsbyggd myshörna vid braskaminen där du kan avnjuta en god bok eller varför inte ett glas vin.

Detta är verkligen en lägenhet som inte kan beskrivas i en text utan måste upplevas på plats.

Förutom alla bekvämligheter i lägenheten bor du bekvämt med stor hiss i huset, garage/carport, stor lekplats ett kvarter bort med fotbollsplan. Winery Hotel finns längre ner på gatan med utomhuspool, takbar samt restauranger. 

Mall ofScandinavia finns på gångavstånd och vill man ut i naturen ligger Hagaparken och Ulriksdals slottsträdgård runt hörnet. Ett riktigt Livstilsboende! 

Hagaparken erbjuder stora grönområden, sol, bad och picknick på sommaren och skridskoåkning och skidåkning på vintern. Här finns bland annat Haga slott, Fjärilshuset och Koppartälten. Härliga promenadslingor och cykelbanor som sträcker sig runt Brunnsviken och Edsviken med badplatser.

 

Frösunda ligger i ett av Solnas mest expansiva områden. Här bor du i en populär stadsdel med bostäder, kontor, restauranger, affärer, skolor, dagis och vackra naturområden runt hörnet samt goda kommunikationer i närområdet med endast sju minuters bilväg från Stockholm C. Vid Ulriksdals IP kommer ny stor simhall med flertalet bassänger, bastu och simbanor att byggas. Vad mer kan man begära. I närheten växer även nya Arenastaden med Mall of Scandinavia, som rymmer ca 230 butiker, samt restauranger och all annan tänkbar service i tre våningsplan. Här finns även den nya nationalarenan. Läs mer på www.arenastaden.se.

Goda kommunikationer med en kort promenad till Solna Station för pendeltåg och tvärbana. Pendeltåget tar ca 4min till Odenplan och ca 7 min Sthlm C. Busslinjer till Bergshamra ca 5 min och du har rödalinjen med ca 8-10min till Östermalmstorg. Motorvägarna E4 och E18 ligger nära, 20 min till Arlanda, 7 min till Sthlm C. Flertalet busslinjer bl.a. linje 70 mot Odenplan och Universitetet. Linje 508 mot Danderyds sjukhus via Solna Centrum och Karolinska Sjukhuset. Linje 509 mot Brommaplan via Solna station och Solna centrum och Djursholms torg. Flygbussar till Arlanda från Frösunda nonstop var 10:e minut.

Välkommen hem!