BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Arkadvägen 1

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • Såld
  • 291
  • 1752
Värdera din bostad

Beskrivning

Med det perfekta läget och en fantastisk utsikt över kringliggande grönska finner du detta yteffektiva boende högt upp i huset!

Genomgående i lägenheten ligger parkettgolv kombinerat med ljust målade väggar. I hallen finns gott om förvaring i form av garderobsvägg och avhängning på hatthylla. Säkerhetsdörr är även insatt. Vidare kommer vi till lägenhetens rum som rymmer dubbelsäng, soffgrupp och matbord. Matbordet är utfällbart och specialkonstruerat i väggen för att optimera utrymmet i lägenheten men samtidigt erbjuda plats för upp till 3-4 personer. Utsikten är över områdets härliga grönska i ett härligt österläge, vilket innebär morgonsol och även att det inte blir så varmt i lägenheten som det blir i söder/väster-läge. Ett vackert, stilrent och specialdesignat kök smyckar bostaden med en kombination där bevarad original möter modern stil. Köket är utrustat med integrerad kyl & frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Även i köket är det väldigt ljust tack vare det höga läget och de stora fönsterpartierna. Badrummet är helkaklat med gott om förvaring i form av spegelskåp, kommod, avhängning för handdukar och hyllor. Till lägenheten hör även ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Lägenheten är belägen med närhet till både natur och restauranger och bara med ett stenkast från härliga Södermalm! Goda kommunikationer både från tunnelbana, buss och tvärbana som tar dig in till city på bara några minuter. Ett perfekt första boende i ett attraktivt område. Varmt välkommen på visning!