BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Serenadvägen 40, 6&7 tr

  • 5 rum och kök
  • 146.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Högst upp i huset
- Balkong i västläge
- Två ingångar
- Hyr ut ena lägenheten och täck dina boende kostnader
- Genomgående fint skick

Äntligen ges tillfället att förvärva denna familjebostad i etage om hela 146,5 kvm. Bostaden disponerar dubbla badrum, fyra sovrum och ett generöst vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Vardagsrummet förlängs av en stor balkong i härligt västläge där ni kan njuta av vackra solnedgångar.

Övervåningen har en egen ingång för den som antingen har en tonåring som vill klara sig själv eller vill hyra ut till en utomstående och stänga igen trappen för att få sig en rejäl intäkt och bo gratis. Övervåningen kan enkelt inredas med ett pentry för att hyra ut den som en komplett bostad.

Vid uthyrning av övervåningen kan du få in dina månadsutgifter för bostaden och bo mer eller mindre gratis. Till bostaden hör ett stort vindsförråd.
Välkommen hem!


NEDRE PLAN:
HALL
Hall med plats för avhängning. Vitmålade väggar och klinkergolv. Från hallen nås de två sovrummen på nedre plan samt ett stort förråd, som erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter eller som kan användas som kontor alternativs gästrum. En inre hall leder in i kök och vardagsrum, badrum samt via trappa, upp till det övre planet.

SOVRUM 1:
Sovrum med ljust målade väggar och fondtapet samt heltäckningsmatta. Stort förvaringssystem längs ena väggen med två dubbelgarderober. Ljusinsläpp från fönster skapar en rofylld känsla. 

SOVRUM 2: 
Sovrum med vitmålade väggar och heltäckningsmatta. Förvaringslösning i form av skjutdörrsgarderob, ljusinsläpp från fönster. 

FÖRRÅD
Stort förråd, ingång från hallen. Målade väggar och plastmatta på golv. Här finns hyllor och klädstänger samt städskåp. Det finns även ett stort och mycket lättillgängligt vindsförråd utanför lägenheten på plan 7.

BADRUM 1
Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Fönster för fint ljusinsläpp och vädring. Här finns dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt handdukstork. Föreningens ena välutrustade tvättstuga finns i samma port som lägenheten.

VARDAGSRUM & BALKONG
Lättmöblerat och rymligt vardagsrum med utgång till generös balkong i bästa västläge. Högt och fint läge med sol eftermiddag och kväll. Balkongen är försedd med ny trätrall. Markis för extra komfort. Vardagsrummet har ett vackert genomgående ljusinsläpp med gott om plats för både soffhörna och matbordsmöblemang samt tv-möbel. 

KÖK 
I öppen planlösning med vardagsrummet ligger det renoverade och välplanerade köket som skiljs åt från vardagsrummet med bardisk som ger plats åt fyra sittande middagsgäster. Ett kök designat av och inrett för den som älskar matlagning! Gott om förvaring och arbetsyta. Köket renoverades under 2017 och den maskinella utrustningen består av: 2st kyl/frys (2017), integrerad diskmaskin (2017), induktionshäll extra bred (2013), inbyggd ugn (2013) samt fläkt (2017). Vackert portugisiskt klinker på golvet som övergår i en parkett i vardagsrummet.  

ÖVRE PLAN:
Övre plan är idag avdelat till två stora rum, men kan vid behov göras om till tre sovrum. Fint ljusinsläpp från många fönster i ett helt fritt läge med vacker utsikt. 

SOVRUM 3:
Rummet går i vinkel med en naturlig plats för säng och har även mycket gott om plats för övrigt möblemang. Tre dubbelfönster samt gott om förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. 

SOVRUM 4:
Detta rum är försett med en egen entré från trapphuset, stort dubbelfönster med fin utsikt samt garderobsvägg med skjutdörrar. Mitt emot lägenhetsdörren på detta plan, finns det stora förrådet som tillhör lägenheten. 

DUSCH/WC:
Helkaklad dusch/wc med klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.