BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Östgötagatan 32, Vind

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 6089
  • 979
  • 4190
Värdera din bostad

Beskrivning

VINDSVÅNING + TAKTERRASS I SÖDERLÄGE  + TAKBJÄLKAR + FRI ANDRAHANDSUTHYRNING

Varmt välkommen till en av Södermalms finaste vindsvåning där varje kvadratmeter kommer till sin rätt och med en stor takterrass i söderläge. Lägenheten är belägen i hjärtat av Södermalm invid populära SoFo. Denna vackra och ljusa vindsvåning med fri utsikt över Södermalms takåsar är något utöver det vanliga. Här möts ni av typiska detaljer för en vindslägenhet så som generös takhöjd (ca 4 m till nock), takbjälkar, murstockar, änglatrapp, takfönster och mycket mer!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter. Hallen leder dig in till lägenhetens samtliga rum. Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning som är alldeles utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner och familj på middagar och mingel! Köket har gott om arbetsyta och förvaring bakom ljusa köksluckor. Här finns även plats för ett stort middagsbord! Stora fönsterpartier i både kök och vardagsrum som släpper in rikligt med ljus med himlen och söders takåsar som närmsta granne! Köket är utrustat med all maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, induktionshäll, kyl/frys, skafferi och fläkt. Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om plats för större soffgrupp samt tv möbel. I detta rum finns även kattvindar som öppnar upp ytan ännu mer och där ni kan förvara en hel del. Här finns även tillgång till ett loft som ni når via stegen i vardagsrummet, perfekt för ytterligare förvaringsutrymme.  Möjlighet finns att installera en kamin då rökkanaler är tillgängliga (information från säljare).Vidare in i lägenheten möts ni av ett härligt sovrum med platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. Från detta rum nås den fantastiska terrassen i rakt söderläge med slående utsikt över alla vackra hus och takåsar. Terrassen har även ett dolt förråd där ni kan förvara en hel del av utemöblerna under vinterhalvåret. Badrummet är helkaklat med dusch, handfat, wc, tvättmaskin, torktumlare och ett härligt takfönster med riktigt ljusinsläpp. Vidare förvaring finns i källaren där tillhörande förråd finns.

Detta är sammantaget en lägenhet utöver det vanliga och måste upplevas på plats! Ni bor även i en solid förening med mycket bra ekonomi och fri andrahandsuthyrning (både korttids och långtidsuthyrning är tillåtet)!

Lägenheten är 55 kvm med 9 kvm biarea enligt uppmätning. Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 54 kvm.