BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Ekensbergskajen 3

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 1624
  • 22
  • 4543
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna att förvärva detta exklusiva boende med alla de rätta attributen på Ekenbergskajen 3 där det exteriöra matchar den interiöra känslan. Här finner ni Mälaren som absolut närmaste granne och möjlighet att vaknar upp till vågorna precis utanför sovrumsfönstret.

Redan från gatan möts ni av en hemtrevlig och familjekär huvudbyggnad som restes 2018 i en lummig och rogivande omgivning. Väl inne i lägenheten finner ni välplanerade kvadratmetrar där funktionalitet och design står i fokus. Bostaden präglas av ljusa färgval, påkostade materialval som carreramarmor och vitvaror från Smeg. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och bidrar till en social sammanhållning. Från de stora fönsterpartierna får ni ett genomgående ljusflöde genom hela lägenheten.

Här bor ni i ett trivsamt och ett mycket fördelaktigt område intill Mälare med grönskande natur, närhet till city och exeptionellt bra kommunikationer! En kort promenad bort finner ni Ekensberg där pendelbåtar trafikerar in till Klara Mälarstrand. BRF Sjöhusen äger även marken vilket gör att någon tomträttsavgäld inte existerar!

Varmt välkomna till Ekensbergskajen 3!

- Välskött förening med låg avgift
- Gasolgrillning tillåtet
- Söderläge
- Exklusiva materialval
- Soldäck och badbryggor bakom huset
- Carreramarmor
- Goda kommunikationer
- Föreningen äger marken
- Elit gym över gatan
- Mälaren
- Grönområden
- Tillhörande källarförråd om ca 4kvm