BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Redargatan 11, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 73.5 kvm
  • Såld
  • 2938
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och insynsskyddad trea högst upp i fastigheten med solig balkong i söderläge, perfekt att njuta på nu under semestertiderna. Här har man verkligen tänkt till och fått alla kvadratmetrar på rätt plats. Här bjuds på förutom ett ordentligt kök med matplats även på två bra sovrum med plats för stor säng och förvaring samt vardagsrum med både soffgrupp och arbetshörna om så önskas. Lägg därtill ett rymligt och helkaklat badrum med tvättdel och en trevlig hall med plats för ytterkläder och skor i form av hatthylla samt skjutdörrsgarderob. Ett perfekt boende för den som vill bo i ett attraktivt område nära Söders citypuls i en av Sjöstadens absolut bästa föreningar med mycket god ekonomi. 

 

Lägenheten disponeras enligt följande:

Välkomnande lagom stor hall med både avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaringsmöjligheter bakom inbyggd skjutdörrsgarderober. Parkettgolv och målade väggar i ljus kulör i samtliga rum.

Badrummet ligger i direkt anslutning till hallen. Här erbjuds förutom rymlighet självklart alla bekvämligheter som handfat, spegelskåp, handdukstork, dusch med plats för badkar om så önskas. En tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkskiva och förvaringsskåp ovan. Dessutom finns det golvvärme.

Vardagsrum är spatiöst med plats för både stor soffgrupp, mediamöbler och dessutom en mindre arbetshörna vid behov. Utgången till den otroligt soldränkta balkongen i söderläge nås härifrån. En underbar förlängning av vardagsrummet med plats för loungegrupp och grill.

Köket är modernt och tidlöst med ljusgrå skåpsluckor med rostfri bänkskiva ovan och stänkskydd i vitt kakel som snyggt bryter av. Här finns alla bekvämligheter som diskmaskin, mikro, spishäll och ugn samt hel kyl och frys. Härligt stor matplats för middagar i trevligt sällskap med nära och kära. Även här fönsterparti med härligt ljusinsläpp utan insyn in mot gården.

Sist men inte minst två sovrum om varsin sida av vardagsrummet. Båda med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober i ena och skjutdörrsgarderob i andra som går hela vägen upp till tak. I bägge sovrum får man lätt plats med dubbelsäng.

En perfekt lägenhet för den lilla familjen som vill bo nära vatten, city och naturen. Här har man allt man kan önska sig i en väldigt välskött förening med Sjöstadens lägst belånade förening.

Väkommen på visning!