BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan

Skulptörvägen 4 1tr

  • 2.5 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 3369
  • 428
  • 2988
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket välplanerade och charmiga mini-3a i utmärkt skick. En fin layout var man verkligen har nyttjat bostadens ytor optimalt och som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. Ytor renoverade 2021. 

Här möts man av ett modernt kök och stambytt badrum, ett generöst sovrum och ett vardagsrum med utgång till balkong i bra solläge, finns även ett mindre sovrum eller arbetsrum - perfekt för hemmajobb, eller barnrum. Möjligt är förstås att öppna upp mot köket och få ett generöst kök med plats för många. Möjligheterna är bra att skapa ett flexibelt boende i denna lägenhet. Närhet till t-bana vid Gullmarsplan eller Globen. Lägenheten har en mycket trivsam planlösning och den är i bra skick var den renoverats - bara att flytta in helt enkelt. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär.

- utmärkt skick
- närhet t-bana både Gullmarsplan & Globen
- lugn & trivsam gata samt område
- originaldetaljer kvar
- möjlig generös 2a

VARDAGSRUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet. Ljusa trägolv vilket det är genomgående. Utgång till balkongen i bra solläge.

SOVRUM 1 & 2
Ett genröst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Ett utmärkt lite mindre sovrum som blir perfekt som barnrum eller arbetsrum. 

BADRUM
Stambytt badrum från 2013 med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, tvättmaskin samt dusch.

KÖK
Ett fint och optimalt planerat kök med fokus på matlagning. Ett kök funktionaliteten verkligen står i centrum och kocken har exakt det som behövs.  Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, diskmaskin, spis, bra förvaring och arbetsytor, spisfläkt.

HALL
En välkomnande generös hall med goda avhängningsmöjligheter.  

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.