BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Fasanvägen 31

  • 2.5 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 1474
  • 83
  • 2494
Värdera din bostad

Beskrivning

Balkong med magisk utsikt - Kvadratsmart bostad - Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad - Närhet till vacker natur & täta kommunikationer till City - Två st förråd tillhör bostaden

Varmt välkommen till denna fantastiskt ljusa och välplanerade bostad i populära Saltängen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till vatten och natur, samt kommunikationer in till City. Lägenheten är fint renoverad och disponeras idag som en 2.5:a. Här erbjuds ni en härlig balkong med vacker utsikt, välutrustat kök och ett socialt vardagsrum.

Lägenheten ligger i ett bekvämt läge på entréplan. Då huset ligger i suterräng, blir ändå balkongen i ett högt läge. Saltängen är ett lugnt villaområde med havet några hundra meter bort och en kort promenad till naturområden och idylliska badsjöar. På några minuters promenadavstånd ligger Ektorps centrum med mataffärer, restauranger och café. Från Ektorps centrum finns även snabba bussförbindelser in till stan.

Varmt välkommen hem!

HALL
Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning i flertalet garderober. Här slås ni av det rikliga ljusinsläppet som genomsyrar hela bostaden. 

VARDAGSRUM & BALKONG
Detta är bostadens sociala centrum. Med härligt ljusinsläpp från två väderstreck gör rummet ljust och rymligt. Här finns det plats för soffgrupp, matbord, vitrinskåp eller annat möblemang efter önskemål. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong i ett vackert läge med oslagbar utsikt! Solen når balkongen från tidig morgon till sen lunch. 

SOVRUM
I anslutning till vardagsrummet finner ni ett av bostadens sovrum. Här finns utrymmet för säng, sängbord och förvaring. Rofyllt ljusinsläpp från fönster. 

SOVRUM 2 / ALKOV
Bostadens andra sovrum/alkov är beläget i anslutning till köket. 

KÖK
Ljust välutrustat kök med rymlig köksbänk och flertalet köksskåp med gott om förvaring. Köket är utrustat med spishäll, köksfläkt, rostfria vitvaror bestående av kyl/frys, ugn, diskmaskin. 

BADRUM
Badrummet är helkaklat utrustat med wc, spegelskåp, dusch och vädringsfönster.