BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bråviksvägen 6, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4448
  • 1171
  • 4871
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Fyra med optimalt läge endast ett fåtal minuter från Årsta torg. Lägenheten erbjuder tre sovrum med plats för dubbelsäng i två av dessa, praktiskt kök, vardagsrum där du fritt kan möblera efter drömmar och behov. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årstaviken, ca fem minuters promenad till Årsta torg och Årstabergs pendeltågsstation. Utöver detta finns dessutom buss utanför som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

Rumsbeskrivning

Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. I hallen finns dessutom garderober som erbjuder god förvaring. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten har ett tidtypiskt kök med delvist original med generöst ljusinsläpp. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn, fläkt och diskmaskin. Invid köket finns ett rymligt rum som idag disponeras som matrum. Rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, matbord för stort sällskap och tv-möbel och/eller fåtölj. Detta rum går enkelt att möbleras efter drömmar och behov. Från vardagsrum och kök nås lägenhetens rymliga balkong belägen i högt söderläge. I lägenheten finns tre rymliga sovrum varav två av dessa erbjuder plats för dubbelsäng. Helkaklat och stambytt badrum med klinkergolv. Här finns  wc, handfat med kommod och dusch.

- Tidtypiskt kök
- Originaldetaljer
- Högst upp i huset
- Balkong i söderläge
- Stambytt och helkaklat badrum
- Stabil förening
- Föreningen har ca 4,3 milj i kassan
- Bredband ingår i avgiften
- Förråd som tillhör lägenheten

Allmänt om Bråviksvägen
På Bråviksvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.