BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 31, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 4133
  • 787
  • 4308
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom originalgarderober som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter.  Fräscht och delvist renoverat kök med ljusa luckor och gjuten betongbänkskiva. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, spis och fläkt. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring. Fräscht, helkaklat och stambytt badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, dusch, förvaring och handfat. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel eller fåtölj. Från vardagsrummet nås skyddad balkong i högt sydvästläge mot lummig innergård. Lägenheten erbjuder rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Genomgående ekparkettgolv och vita väggar.

- Balkong i sydvästläge
- Ljus
- Gott skick
- 2,70 m i takhöjd
- Bra förvaring
- Välskött förening
- Rogivande läge med lummig omgivning
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Helkaklat badrum med klinkergolv
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Gångavstånd till Årstaviken, Gullmarsplan och Årsta torg
- Cykelavstånd till Södermalm

Balkong i söder - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent söderläge belägen mot föreningens lummiga innergård. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll.

Allmänt om Borensvägen
På Borensvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.