BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alphyddan - Sickla

Alphyddevägen 29

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 3628
  • 958
  • 2423
Värdera din bostad

Beskrivning

Gaveltvåa - Låg avgift - Inglasad södervänd balkong - Utmärkt belägen nära såväl natur som shopping - 10 minuter buss till slussen - Mycket stabil förening med belåningsgrad på endast 1 693kr/kvm

Nu är du varmt välkommen till en mycket ljus och bra belägen 2:a om 42,5 kvm i populära Alphyddan

Den här exemplariska lägenheten är fördelad på en rymlig hall där du har säkerhetsdörr och förvaring av ytterkläder, fullt utrustat arbetskök med lådor och skåp för det stora hushållet samt ny diskmaskin 2021, charmigt barfönster ut mot vardagsrummet, vardagsrum med plats för matbord, södervända fönster samt utgång till den inglasade balkongen som får sol dagens alla timmar, stambytt badrum och slutligen ett ljust och mysigt sovrum som rymmer dubbelsäng!

Utmärkt läge, genomtänkt planering samt en gammal och trygg förening med endast 1 693kr/kvm i skuld!

Alphyddan är ett av sicklas mest attraktiva områden och ligger naturnära med ett centralt läge och bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter och med tvärbanan är du vid Gullmarsplan på 10 minuter. När tunnelbanans blå linje kommer ut till Nacka ca 2030 kommer vägen in till stadskärnan vara smidigare än någonsin. Intill Alphyddan ligger Sickla Köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall. Även Sicklasjön med badplats och Nackareservatet är bara ett stenkast bort.

Välkommen på visning!