BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rissne

Kavallerivägen 2A

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4223
  • 539
  • 442
Värdera din bostad

Beskrivning

- Kontorsyta
- 2.88 cm i Takhöjd.
- Familjevänligt område.
- Balkong på hela 8 kvm.
- Nära till förskola och skolor.
- Planlösning som passar alla behov.
- Sveriges snabbast växande kommun.
- Nya Rissne C kommer inom några år!
- Genomgående hög standard i bostaden.
- Nära till grönområden med motionsstråk.
- Snart kommer nya tvärbanan in till området.
- Expansivt läge invid både puls och grönska.
- Fönster i två väderstreck som tillåter ett härligt ljushav.
- Exemplariskt kök från HTH med full maskinell utrustning.

Den idealiska bostaden för den nybildade familjen eller det sociala paret.I populära brf Stadshuslunden erbjuds denna luftiga två och en halva. Ytan gör det obligatoriskt att bjuda över på fredagsfikat! Inför kvällen är det bara att plocka fram gasolgrillen och någon god dricka i handen. Perfekt utformad för dig som älskar att njuta av balkonghäng. Väl inne i bostaden så välkomnas man av en stor hall med förvaringsmöjligheter. Bostaden har ett riktigt stort badrum med separat tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i vitt som föränklar hantering av tvätten, stådusch med glasväggar, golvvärme och riktigt fina materialval i övrigt. Stora och insynsskyddade fönster med en fantastisk utsikt över området. Utsikten skapar ett lugn och ger en harmonisk känsla, ett måste att se! Här finns ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det påkostade köket från HTH där vi har kyl, frys, ugn, spishäll, micro, kolfilterfläkt och en diskmaskin. Köket  möter det välplanerade vardagsrummet i harmoni. Med sin goda yta och välplanerade planlösning finns det gott om plats för möblemang för ett stort matbord vid köket och en större soffgrupp i vardagsrummet. Ett lättmöblerat sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren/ kontoret som underlättar arbetet hemifrån i dessa tider. Bekvämt boende med närhet till både Rissnes T-bana och all dess service men även grönområden och Sundbybergs populära parker. Varmt välkommna!

Rissne har blivit alltmer populärt bland barnfamiljer och den typiska pendlaren. Belägen ovanför Duvbo mellan Sundbyberg- och Rissne är det bara några minuters promenad till Rissne torg.

Kommunikation
Med en promenad ifrån bostaden hittar ni Rissne torg som erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter. T-banan som tar en in till Sundbybergs C på 2 min och in till city på ca 14 min. Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer.
2022 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Närservice
I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola och fantastiska motionsspår runt vackra Lötsjön.

Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från kommersiella fastigheter till bostäder.