BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 8A, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 4429
  • 725
  • 1869
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 3a om 77 kvm på fantastiska Kvarnholmen! Här bor du med närhet till stadspuls samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur. 

Lägenheten ligger trivsamt med utsikt över Stockholm inlopp från balkong och master bedroom. Ytan om 77 kvm är väldisponerad med två bra sovrum och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här bor du högt på våning 6 med balkong om 12 kvm.

Du välkomnas in i en trevlig och rymlig hall med klinkergolv och bra förvaring. Intill finns en stor inredd klädkammare. Vidare in i bostaden ligger köket med social öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är inrett med vita köksluckor och beslag i silver, bänkskiva i laminat, stänkskydd i vitt stående kakel, rostfria vitvaror från Siemens såsom kyl & frys, varmluftsugn, mikro och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är stort med plats för soffgrupp, matsalsbord och övrig önskad möblering. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora balkongen som rymmer loungemöbler och matgrupp. Balkongen är inglasad och blir som ett extra rum sommar som vintertid. Utsikten är sående och följer hela vägen in i bostaden. Master bedroom ligger fint med utsikt över inloppet, här njuter du av lugnet och de båtar som passerar. Här ryms stor säng och platsbyggd förvaring. Lägenhetens andra sovrum rymmer säng samt skrivbord. Badrummet är stort med kakel i vitt och klinker i grått. Här finns dusch med duschvägg, toalett, spegel med spegelskåp, handfat med kommod i vitt,  både tvättmaskin och värmepumpstumlare från Siemens med praktisk arbetsbänk och överskåp för bra förvaring. Till lägenheten hör ett även ett förråd.

 Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.