BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Skeppargatan 41

  • 5 rum och kök
  • 127.6 kvm
  • Såld
  • 7077
  • 2919
  • 7703
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en mycket representativ sekelskiftesvåning i hjärtat av Östermalm på en av Skeppargatans vackraste fastigheter anno 1898. Här bor du på lugn och enkelriktad gata i högt läge på en halv trappa utan insyn från gatan med generös takhöjd, stora sällskapsytor, öppen spis och egen uteplats i söderläge.

Väl inne i lägenheten möts du av väldisponerade rum med en takhöjd om ca 3.3 m och stora tidstypiska fönsterpartier som tillsammans skapar en underbart luftig och inbjudande känsla. Här finner du bevarade ursprungsdetaljer och snickerier såsom speglade pardörrar, vackra takrosetter och takstuckaturer, fiskbensparkett, djupa fönsternischer och serveringsgång med bra förvaring.

Vidare finner du två rymliga sällskapsrum varav det större har en öppen spis. Tre sovrum och två badrum varav ett ensuite. Väl tilltaget kök med gott om plats för många gäster. Härlig uteplats mot lugn och grönskande innergård i söderläge som sommartid förlänger sällskapsytan ytterligare. Välkomnade entré med säkerhetsdörr och avhängningsmöjligheter.

Stabil och välskött förening med synnerligen god ekonomi och låg belåning.


- Attraktivt läge i hjärtat av Östermalm
- Representativ sekelskiftesvåning anno 1898
- Bevarade ursprungsdetaljer
- Generös takhöjd ca 3.3 m
- Egen uteplats i söderläge
- Renoverade ytskikt
- Spegeldörrar, fiskbensparkett
- Vacker stuckatur och takrosetter
- Fungerade öppen spis
- Lågt belånad förening
- Renoverat badrum 2020
- Stort vindsförråd ca 20kvm
- Nära Östermalmstorg