BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nynäshamn

Höjdgatan 10

  • 3 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • 1.850.000 kr / Såld
  • 8970
  • 399
  • 3137
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till charmiga och trevliga Höjdgatan 10! Här bor du med oslagbart läge med balkong i söderläge. Lägenheten är omgiven av naturens härliga grönska och bergknallar. Välplanerad och ljus lägenhet med fönster i två väderstreck. Lantligt och trivsamt kök med plats för vitrindel och matbord invid fönster som vetter mot baksidans grönska. Utrustningen i köket består av spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Vardagsrummet erbjuder bra med plats för soffgrupp och tv-möbel samt utgång till den fantastiska balkongen i söderläge. Från balkongen finns en trapp för att komma ner på husets lugna och mysiga baksida.

Två bra sovrum med plats för dubbelsäng i det ena och enkelsäng samt skrivbordsmöbel i det andra. I lägenheten disponeras ett badrum samt en ytterligare toalett som nås från master bedroom, här finns wc och handfat samt snyggt inplacerad tvättmaskin i utrymmet precis utanför. Det större badrummet är ljust med kaklade väggar. Här finns dusch med fina praktiska glasdörrar, förvaringsmöbel uppsatta på väggen, handdukstork, wc, handfat samt kommod och spegelskåp. I lägenheten finns det gott om förvaringsutrymmen i form av stora garderober samt två klädkammare. Även två förråd tillhörande lägenheten finns i samma hus.

Trygg och välmående förening med HSB som förvaltare. Höjdgatan ligger på en lugn och ostörd gata, samtidigt som det är gångavstånd till havet och centrum där allt ni kan tänkas behöva finns såsom affärer, restauranger och kommunikationer.

- Väl omhändertagen lägenhet i fint skick!
- Bra planerad med två sovrum och två toaletter
- Ingen insyn, grönska vart du än tittar
- Balkong i söderläge
- Gott om förvaringsutrymmen!
- Bo med närhet till havet, centrum och kommunikationer