BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Konstgjutarvägen 12, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 9524
  • 425
  • 3647
Värdera din bostad

Beskrivning

Näst högst upp i huset finner ni denna otroligt ljusa och välplanerade gaveltvåa med en balkong i söderläge med lummig utsikt mot grönskande bakgård. Lägenheten bjuder även på en generös takhöjd om ca 2,7m och fönster från tre väderstreck vilket ger ett otroligt fint ljusflöde. Här bor man i en mycket stabil förening med god ekonomi med låg belåningsgrad och dessutom är de flesta stora renoveringar gjorda. 
Lägenheten ligger ett stenkast från Globen Shopping, Avicii Arena och Tele2 Arena. Längs med gatan finns även många trevliga restauranger. Grynkvarnspark, Årstaviken och andra grönområden ligger i närheten, vilket betyder att man har närhet till både grönska och stadspuls.

Har du bil är läget perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du än vill i Stockholm.


Hall

Välkomnande med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt praktisk förvaring i en inbyggd garderob med skjutdörrar. Vita väggar, svart klinkergolv med golvvärme och spotlights i tak.

Vardagsrum
Välplanerat och ljust med gott om plats för såväl soffdel, tv-möbel och matplats för större sällskap. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare lägenhetens hörnläge med fönster i två väderstreck. Originalparkett och vitmålade väggar. Härifrån når du lägenhetens möblerbara balkong i perfekt söderläge.

Kök
Modernt och välplanerat kök i stilrent vitt med brunt kakel ovan som stänkskydd. Köket är socialt planerad med öppen planlösning med vardagsrum. Här erbjuds ett fullt maskinellt utrustat kök med rostfria märkesvitvaror som induktionshäll, varmluftsugn(2020), diskmaskin(2022), mikro, kombinerad kyl och frys. 

Sovrum
Lättmöblerat och trevligt med plats för dubbelsäng, förvaringsmöbler samt övrig önskvärd möblering. Vita väggar och originalparkett. Plats för garderob finns. Rummet har charmiga hörnfönster i ett insynsskyddat och tyst läge med utsikt mot lummig grönska.

Badrum
Fräscht helkaklat med ljust kakel på vägg och grått klinkergolv. Härligt ljusinsläpp från ett vädringsfönster. WC, handfat, badrumsskåp samt dusch med vikbar vägg. Förberett för tvättmaskin.

- Hörnläge och insynsskyddad
- Originalparkett i sovrum och vardagsrum 
- Påkostat kök
- Öppen planlösning
- Ljusinsläpp från tre väderstreck
- Balkong i söderläge
- Föreningen äger marken
- Boendeparkering utanför porten (lätt att få plats)
- Endast en minut från kommunikationer
- Promenadavstånd till Södermalm