BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Repslagargatan 27, vån 8

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 5909
  • 567
  • 5214
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk 3:a med högt läge i syd/väst och fri utsikt över Stockholms söder och Medborgarplatsen. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i hela lägenheten och balkongen är stor utan insyn. En suverän förening med låg avgift och belåning!

Här bor ni i en smart planerad, ljus och luftig lägenhet med stora ytor för socialt umgänge och två avskilda sovrum som även kan nyttjas för hemarbete. Från hallen kommer man rakt in i det stora öppna vardagsrummet med gott om plats att möblera för socialt umgänge i kontakt med köket. Från vardagsrummet nås också det lilla sovrummet med plats för både skrivbord och säng. I det öppna köket finns all maskinell utrustning så som fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Från köket nås den fantastiskt rymliga och insynskyddade balkongen med kvällssol och utsikt mot söder. Från köket kommer vi tillbaka till hallen vars ena vägg rymmer en stor inbyggd garderob bakom skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger det rymliga badrummet med badkar, wc, handfat och flera skåp för förvaring. Från hallen nås också det stora sovrummet med gott om plats för stor dubbelsäng och sängbord samt ytterligare arbetsplats/skrivbord om så önskas. 

Huset har också en stor, välskött innergård med planteringar, grillplats och lekplats för barn. Garage i huset för de boende.

Detta är sammantaget en fantastisk trea i hjärtat av söder med närhet till allt vad Södermalm och centrala Stockholm har att erbjuda. Gångavstånd till såväl Gamla stan som Mosebacke samt till stora grönområden vid Årstaviken.  Nära till alla typer av kommunikationer som tunnelbana, bussar och pendeltåg.

- Fantastiskt stor balkong med fri utsikt.
- Stora sällskapsytor i både vardagsrum och kök.
- Utrymme för hemarbete.
- Låg avgift och rik förening med låg belåning.
- Toppenläge med närhet till allt Södermalm har att erbjuda.