BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria torget

Rosenlundsgatan 18, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 4738
  • 207
  • 6391
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende med högt läge, tilltagen takhöjd och optimal planlösning på bästa adress i hjärtat av Södermalm, nära Mariatorget!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbar luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, spegeldörrar ,snickerier och charmiga ursprungsdetaljer från 30-talet, samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Här bjuds på en trevlig välkomnande hall med fint mörkbetsat fiskbensparkett och vitmålade väggar. Plats för både ytterkläder och skor finns det gott om, och ytterligare förvaringsmöjligheter bakom inbyggda garderober. I direkt anslutning ligger badrummet, ett helkaklat och fräscht badrum med spotlights i tak, detaljer av svart granit, golvvärme och tvättmaskin dessutom. Det vackra trägolvet från hallen tar oss vidare in till vardagsrummet, ett stort och härligt rum med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. 

Två stora fönster med vackra fönsterbrädor i sten ger ett fantastisk ljus, och skapar fin atmosfär i detta mysiga sällskapsrummet.

Köket går i stilrent vitt med full maskinell utrustning för att underlätta matlagningen, som induktionshäll och integrerad diskmaskin. Utrymmet är optimalt utnyttjad för att få goda arbetsytor och förvaring i båda över- och underskåp, samt delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrymmet är optimalt utnyttjad för att få goda arbetsytor och förvaring i båda över- och underskåp, samt delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Med anslutning från vardagsrummet nås även det som idag disponeras som sovrum. Här finns plats för båda 1,60 säng och sängbord. På golvet ligger vitmålade furutiljor som snyggt bryts av med en mörk tapetserad vägg. 

Här bor man i en välplanerad lägenhet med alla bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och dessutom i ett mycket attraktivt läge alldeles invid Mariatorget, i en stabil förening med god ekonomi. Det går knappast att bo bättre eller mer centralt. 

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda.

Måste upplevas på plats!

- Högt upp i fastighet med hiss

- Optimalt planerad

- Mini 2:a

- Vacker fiskbensparkett

- Rymlig sovalkov med plats för stor säng

- Stambytt badrum 2007 med tvättmaskin

- Mycket bra förvaring i flera garderober

- Tilltagen takhöjd

- Stora fönsterpartier

- Lummig innergård med soltimmar och grönska

- I hjärtat av Södermalm

- Nära Mariatorget och Mariaberget

- Stabil Brf med god ekonomi