BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sörskogen - Huddinge

Champinjonvägen 36

  • 6 rum och kök
  • 119 kvm
  • Såld
  • 4844
  • 346
  • 9564
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett stort välskött kedjehus med souterrängplan och gavelläge i barnvänligt område. Huset, i sitt unika läge med hörntomt, bjuder på milsvid utsikt över Huddinge och präglas genomgående av stora luftiga rum med ljus från stora fönsterpartier. Det finns en stor trädäckad terrass med utgång från vardagsrum och matplats samt en helt nybyggd insynsskyddad altan mot husets lugna trädgårdssida. I huset finner ni hela sex rum och kök om hela 155 kvm (119 kvm boarea och 36 kvm biarea) fördelat på vardagsrum, kök, matplats, fyra bra sovrum, allrum samt badrum och toalett. På tomten finns carport för en bil och asfalterad uppfart för ytterligare två bilar. I närområdet finner ni en trevlig lekplats, fotbollsplan med konstgräs, tennisbana och belyst motionsspår. Det är också nära till förskola, skola och bra allmänna kommunikationer.

I carporten finns dels en dörr ut till den helt nybyggda insynsskyddade altanen mot tomtens trädgårdsdel och områdets lekplats, med det bästa solläget från lunch till sen kväll. Altanen inbjuder till trevligt umgänge och sena middagar. Dels en dörr till husets entré. När ni kliver in i huset entréplan möts ni först av en liten hall. Här finns en halvtrappa upp till övre plan och en halvtrappa ner till souterrängplan.

På övre plan finner ni ett stort härligt vardagsrum med öppen planlösning till matplats och kök. Här finns också utgången till den trädäckade terrassen med skön morgonsol där man också kan njuta av den vackra solnedgången varma sommardagar. Från terrassen finns också trappa ner till trädgården.
Matplatsen är stor nog för 8 – 10 personer men kan göras betydligt större vid festliga tillfällen.
Det nyligen helrenoverade moderna köket med bl a bänkskivor i granit och med en fullutrustad maskinpark ger inspiration för kulinariska upplevelser.
På övre plan finner ni också två bra sovrum, kapprum och en gästtoalett med klinker.

Går ni sedan ner till souterrängplan så finner ni ytterligare två bra sovrum, ett stort rymligt allrum, badrum med klinker, kakel och el-golvvärme samt en stor tvättstuga och ett pannrum. Souterrängplanet är idealiskt för familjens juniorer.

Övrigt:
- Larm från Sector Alarm
- Plejd system finns installerat i köket, där ni kan styra belysningen via en app.