BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Minnebergsvägen 16

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 3.080.000 kr / Såld
  • 4248
  • 3076
  • 5572
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett genomgaende charmigt hem som passar perfekt for singeln eller paret som vill bo pa lugnt lage och samtidigt med narhet till stadens puls.

Lagenheten har ett av omradets basta lagen, lugna omgivningar och nara till vattnet. Till tunnelbanan i Alvik promenerar du pa nagra minuter (Grona Linjen). Det ar aven gynnsamt gangavstand till Alviks torg med stort utbud av matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger. Forutom tunnelbanan finns aven Tvarbanan i samma omrade som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och soderut via Essingeoarna och Liljeholmen till Sickla. Vill du ta dig till Bromma stannar aven Nockebybanan har. Utover tunnelbana och sparvagnar stannar aven flera bussar pa Alviks torg for lokala transporter. Mer praktiskt lage far du leta efter.

Lagenheten ar genomgaende valplanerad med ett fantastiskt ljusinslapp fran stora fonsterpartier. Dessutom finns har en stor balkong i basta sollage utan insyn.
Rymlig hall med harliga farger och med gott om forvaringsutrymme i hallgarderoberna. I anslutning till entren finns lagenhetens helkaklade badrum med dusch samt handfat med kommod och spegelskap.

Vardagsrummet har ett harligt ljusinslapp i en oppen planlosning. Fiskbenparkett pa golv. Har kan du enkelt moblera med forvaring, bokhyllor och TV-mobel samt storre soffa och fatolj. Aven matbord ryms i rummet. Dessutom finns har en charmig fungerande oppen spis vilket ar sallsynt i omradet.

Koket ar trevligt och modernt. Har hittar du allt du behover med kyl & frys samt diskmaskin, varmluftsugn, induktionshall och flakt. Det finns gott om forvaringsutrymmen och rejala arbetsytor.

Sovrummet ligger avskilt med gott om utrymme for en dubbelsang samt hyllsystem bakom snygga gardiner for forvaring av klader.

Brf Lilla Minneberg 1618 ar en valskott forening och fastigheten ar i mycket gott skick. Pa kallarplan finns rymliga forradsutrymmen och cykelstall. Har ligger aven tvattstugan med tva stora tvattmaskiner, tumlare och torkrum. Utanfor porten finns 5 parkeringsplatser. En av dessa tillhor lokalen men de ovriga hyrs ut for 500 kr/man till boende i fastigheten. Foreningen bestar av 10 lagenheter som upplats med bostadsratt samt en lokal som foreningen hyr ut med goda intakter. Pa foreningens baksida finns en trevlig grillplats som medlemmarna kan nyttja.

- Lag avgift!
- Oppen spis
- Nagra minuters promenad till tunnelbana, sparvagnar och affarer
- Svarslagen balkong med basta sollage
- Oppen spis
- Stambytt med nyrenoverat badrum
- Optimal planlosning
- Hogt i tak
- Rymligt forrad

Varmt valkomna till ett hogklassigt boende i lugn miljo med underbar utsikt! Genomgaende valplanerat och pakostat boende i ett lugnt omrade och kort avstand till centrala Stockholm. Lagenheten ligger i en stabil forening med ordnad ekonomi och en val rustad fastighet. Var god kontakta maklaren for mer information.