BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 236

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4489
  • 726
  • 4366
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad 2:a om hela 68 kvm, belägen på vån 6 i en nyproducerad fastighet. Lägenheten har ett ostört läge utan grannar ovan och är helt insynsskyddad. Lägenheten har öppna och sociala ytor, stort kök och vardagsrum, samt balkong i härligt solläge. Underbart ljusflöde och från alla fönster och balkong har man utsikt över solnedgång och över Älvsjös villakvarter. Vidare består lägenheten av rymligt och fint sovrum, bra förvaring genomgående samt ett fräscht badrum. Lägenheten är i toppskick, så det är bara att flytta in. Till lägenheten finns ett eget förråd, beläget på samma våningsplan.

Läget är mycket centralt och attraktivt, med endast några minuters promenad till Älvsjö Torg, vilket ger mycket bra kommunikationsmöjligheter via buss eller pendeltåg. Älvsjö Torg har ett fullt serviceutbud med butiker, mataffärer och restauranger. Lägenheten ligger inom ett kort promenadavstånd till skolor, förskolor, och vackra Älvsjöskogen där det finns upplysta löpspår och stor äng för annan aktivitet. Till Långsjön är det cykelavstånd, och vid Långsjön kan man bada på sommaren och åka skridskor på vintern.

Sammantaget en unik chans att förvära en fantastisk lägenhet med ett läge som erbjuder närhet till natur och smidiga kommunikationer, i en stadsdel som är på stark tillväxt. 

Välkommen på visning!