BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö/Örby - Stockholm

Gamla Huddingevägen 441

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 6154
  • 1350
  • 3655
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a som är optimalt planerad. Nu har du chansen att förvärva denna drömlägenhet som är i toppskick med fina materialval, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt gott om förvaring. Detta är en bostad som ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den stora hallen som erbjuder goda avhängningsytor i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket, som är stort och öppet och är den perfekta samlingsplatsen. Köket är i toppskick med snygga materialval. Köket är fullt maskinellt utrustat med spishäll/ugn, kyl/frys samt diskmaskin.

Från vardagsrummet når man sovrummet som är mycket välplanerat. Här finns bra garderobslösningar och här ryms enkelt större säng.

Fräscht badrum i tilltalande färger som är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring och tvättmaskin.

Detta är en bostad som måste ses på plats! Välkommen på visning.

 

- Toppmodern bostad, bara att flytta in

- Rikligt med förvaring i form av garderober 

- Här bor man i en välskött förening med centralt läge i Örby. Här finns allt från matbutik, bussförbindelser direkt utanför dörren, flera gym, Älvsjö centrum med stort serviceutbud samt Pendeltåg Älvsjö C.

- Ett riktigt drömboende

- Bostaden är registrerad som en 1a i föreningen.