BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Möregatan 4, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 3806
  • 852
  • 5476
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk 3:a på andra våningen med solig balkong från lunch till kvällen under sommaren med grönskande syrenträd utanför. Här finner ni en lägenhet med genomgående planlösning, ett suveränt läge och vacker fiskbensparkett. Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata med Skånegläntan som närmsta granne. Passar utmärkt för barnfamiljer med en fin lekplats i närheten eller varför inte njuta av solen på solstolarna ?

Här bor ni i en smart planerad lägenhet med stora sällskapsytor och bra sovrum. Vardagsrummet är stort och öppet med gott om plats att möblera fritt. Vackra fönsterpartier som släpper in härligt ljus i rummet. Från vardagsrummet når ni den fantastiska balkongen som har gott om plats för utemöbler och odlingar. I anslutning till köket finner ni matsalsdelen med plats för stort middagsbord. Gott om förvaring bakom vita luckor samt generöst med arbetsyta i köket. Här finns all maskinell utrustning så som fullstor kyl och frys, spis, ugn och fläkt. Master bedroom nås via hallen och har väldigt bra med förvaring bakom garderober. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord, kontorsdel samt förvaring. Detta sovrum har stora fönsterpartier som gör rummet luftigare och släpper in ett härligt ljus. Ännu ett sovrum nås från vardagsrummet. Detta rum har plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang. Badrummet smakfullt renoverat och rymligt. Här finns badkar, spegelskåp, wc, handfat, förvaring, golvvärme samt handdukstork. Förberett för tvättmaskin.  Välkomnande entré med goda avhängingsmöjligheter.

Detta är sammantaget en fantastisk trea med ett optimalt läge beläget på en lugn återvändsgata och ett stenkast bort från Götgatan som är fyllt med shopping och restauranger.

- Fantastiskt balkong med grönska utanför
- Granne med Rosenlundsparken
- Stora sällskapsytor
- Smakfullt renoverat badrum
- Stora fönsterpartier
- Genomgående planlösning
- Fiskbensparkett
- Förberett för tvättmaskin
- Toppen läge på Södermalm med närhet till nästintill allt Södermalm kan erbjuda