BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla kanalgata 101, 4+5tr

  • 5 rum och kök
  • 130 kvm
  • 13.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu!
Varmt välkommen till en av Sjöstadens mest populära föreningar och en etagelägenhet utöver det vanliga, där årstiderna skiftningar gör sig påminda året om med Ekbackens vackra skogsbestånd precis utanför fönstret. Den 40 m2 stora terrassen med sol från morgon till kväll bjuder in till härligt umgänge utomhus med plats för solstolar, middagar och grillkvällar samt en härlig loungedel. Med Nacka naturreservat och Sickla sjö precis utanför dörren, gå avstånd till skidbacken, och hela Sjöstadens utbud runt hörnet är detta en unik lägenhet i området.

De två våningsplanen är optimalt fördelade med öppen och ljus planlösning, samt separata ingångar på respektive våning. På det nedre planet finns en stor och solig balkong, också den i härligt sydvästläge.

Väl inne i lägenheten ges väldigt goda ljusinsläpp genom stora fönsterpartier från hela tre väderstreck samt stora sällskapsytor med en väldisponerad planlösning. På första plan ligger umgängesdelen och sovdelen optimalt avskilda. Köket är uppdaterat på senare år och går i klassiskt vitt med svart bänkskiva i laminat, med rejält tilltagen yta för matlagning som förhöjs av känslan att laga mat vid fönstret mot Ekbacken. Fullt utrustat med side-by-side kyl och frys med is funktion, varmluftsugn, induktionshäll samt diskmaskin och vinkyl. Naturlig plats för matbord finns för alla dagens måltider. Vidare genom ett par glasade pardörrar kommer man ut till vardagsrummet som är som en liten grön oas, omringad av fönster i två väderstreck mot ekbacken. Här finns det plats för större middagsbord för trevliga middagar och soffgrupp. Innan sovrummen på nedre plan når man ett stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns extra förvaring i form av klädkammare. De två sovrummen är generösa i storlek med plats för dubbelsäng i bägge om så önskas och även skrivbord samt garderober. Från ett av sovrummen nås balkongen, som är i mycket bra storlek med plats för möblemang och dessutom i rakt söderläge. I många fall är en balkong i söderläge mot innergård höjdpunkten av lägenheten, men i detta fall är balkongen faktisk bara försmak av vad som väntar på övre plan.

Det övre planet präglas av den fantastiska terrassen som omger hela våningen, med stora glasdörrar ut från såväl umgängesdel som sovrum. Här är det sol från tidig förmiddag till sen kväll och med trädtopparna i Ekbacken som inramning. En del av den större umgänges delen kan lätt göras om till ett ytterligare rum, men är idag tv-rum/gästrum.

På övre plan hittar man också det soliga master bedroom med slående utsikt mot Hammarbybacken, samt ytterligare ett helkaklat duschrum och klädkammare.

Ett boende att växa i med alla bekvämligheter och dessutom i en mycket stabil förening med möjlighet att utnyttja bio och spelrum, gym med bastu och övernattningslägenhet helt gratis. Perfekt för att hålla distansen men ändå fortsätta ha ett socialt liv och framförallt med många möjligheter att underhålla såväl stora som små barn.

- Möjlig 6a

- Terrass om ca 40kvm i sydväst

- Balkong i söderläge

- Badrum med tvättmaskin och torktumlare

- Garage i föreningen med flertalet elstolpar

- Gemensamhets-/fest-/övernattningslokal med pentry och dusch

- Gemensam relaxavdelning med bastu och gym

- Gemensam bio- och sällskapsrum

- Direkt närhet till Hammarbybacken med dess utbud

- Goda förvaringsmöjligheter i walk-in-closet och förråd

- Källarförråd om ca 7,5kvm

- Tvättstuga i samma hus

- Barnvänligt område med lekplatser och närhet till bad och natur

- Sjöstadens rika utbud av restauranger och serviceutbud alldeles runt hörnet