BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 6, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 4872
  • 1018
  • 1470
Värdera din bostad

Beskrivning

Här uppe på höjden, på mysiga och lugna Sturehillsvägen, finner ni denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade bostad. 

Här bor man med ostört gårdsläge med stora fönsterpartier i gavelläge som ger underbart ljusinsläpp i hela bostaden och fri utsikt över den barnvänliga parken. Stor solig balkong (8 kvm) från vilken man med fördel kan njuta av solen och blicka ut över skogen medan man har fri uppsikt över barnen som leker i parken. 

Lägenheten är i toppskick med stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Generösa fönsterytor i tre väderstreck i kombination med öppen planlösning skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge. På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger ca 200 meter bort, utan att passera vägar, och flera förskolor finns närmare än så. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Lägenheten disponeras enligt följande

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum med gavelläge som karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp och fri lummig utsikt över parken med Stockholms takåsar i bakgrunden. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås också den tilltalande balkongen. 

Balkong  Sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor solig balkong (8 kvm). Här finns gott med plats för både matplats och loungemöbler. Balkongen har förmiddagssol och underbar utsikt över parken. Här kan man med fördel njuta av solen medan man har fri uppsikt över barnen i lekparken. 

Hemtrevligt kök  Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har grått kakel ovanför generösa arbetsytor. Mycket goda förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena skåp. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Allt i rostfritt och från Siemens. Här finns matplats för det stora sällskapet intill generöst fönsterparti i gavel som medför underbar fri utsikt över gården. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande med walk-in-closet
Stor sovrum i ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. I anslutning till rummet finns en rymlig och inredd walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. Härliga fönsterpartier med gavelläge som medför trevlig utsikt. 

Sovrum 2 –  Ostört läge med fri utsikt över parken
Har stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt över parken utanför. Rummet rymmer både säng, arbetshörna och extra garderober. Rymligt rum som passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. För behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att bygga om, se alternativ planskiss. 

Badrum   Stilfullt & praktiskt 
Rymligt och smakfullt badrum med vita kaklade väggar och ljusgrått klinker på golvet som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med dusch, wc, kommod, spegel samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovanför och goda förvaringsytor via överskåp. 

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa behagliga färger på väggarna. På golvet ligger ett nytt och vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Förvaringen är den bästa via en rymlig Elfa-inredd garderobsvägg med skjutdörrar.