BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Frödingsvägen 6, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 3940
  • 187
  • 6831
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna Fredhällspärla! Här bor du i en mycket charmig och väldisponerad lägenhet om 53 kvm med flera tidstypiska detaljer från byggåret så som vackert spröjsade fönster, högt i tak samt fina plankgolv. Huset är beläget på ett av Fredhälls bästa lägen både med närhet till kommunikationer samt mysiga badklippor och grönskande natur.

Välkomnande hall som erbjuder gott om avhängningsmöjligheter längs ena väggen samt förvaring i garderober. Vidare in i lägenheten nås köket som är mycket fint renoverat. Här finns gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsyta. Allting går i klassiska färg- samt materialval med vita skåpsluckor, vitt liggande kakel som stänkskydd samt en fin bänkskiva i trä. Den maskinella utrustningen består av en gasspis, elugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys, integrerad mikro samt diskmaskin. Köket erbjuder flexibla möbleringslösningar och i dagsläget finns här förvaringsmöbler längs kökets motsatt vägg. För den som önskar skulle det även fungera att ha ett matbord och stolar här.

Vidare in i lägenheten nås vardagsrummet som är mycket luftigt. Ett vackert fönster ger även här ett fint ljusinsläpp och härifrån har man utsikt över lugna Frödingsvägen. Här ligger vackert plankgolv och väggarna är målade i ljus färg. Här erbjuds flexibla möbleringslösningar och i dagsläget ryms här en stor matplats som inrymmer 4-8 gäster, förvaringsmöbel, tv-möbel samt en soffgrupp.

Från vardagsrummet nås sovrummet som inrymmer en dubbelsäng, inbyggda hyllor, arbetsplats samt en generös walk in closet som inte lämnar någonting övrigt att önska. Ett vackert spröjsat fönster ger ett fint ljusinsläpp. Väggarna är målade i smakfullt blå färg och ger ett rofyllt intryck.

Badrummet renoverades i samband med stambytet och nås från köket. Här ligger mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel som klär väggarna. Här inne återfinns wc, en stor dusch med vikbar duschvägg, handfat med kommod. Allt är i ett mycket fint skick med stilrena färgval.

En mycket trevlig och ljus lägenhet som passar utmärkt för dig som vill bo naturnära men med närhet till det mesta. Flertalet förvaringsmöjligheter och charmfaktor som passar lika bra för en person såväl som för ett par! Stabil förening med låg belåning. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Varmt välkommen!