BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Skanstull

Ringvägen 129, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 12242
  • 2314
  • 6713
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en riktig söderpärla med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats! Bostaden ligger med högt läge på våning 4 i gårdshuset och är ljus och fräsch med genomgående vackra trägolv, luftiga rum och en välbevarad charm där klassiskt möter modernt på bästa sätt.

Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med ett helkaklat badrum och toppfräscht kök med öppen planlösning med vardagsrum där plats finns för både matplats och soffa. Sovrummet som tidigare var ett kök rymmer lätt en stor säng och dessutom inbyggd förvaringsmöjligheter i form av garderob och klädkammare finns. Otroligt välutnyttjade 28kvm med allt man kan tänka önska sig. Idag disponeras lägenheten som en 2a.

Läget är kanon med T-bana och kommunikationer runt hörnet, men samtidigt rogivande lugnt med samtliga fönster mot föreningens innergård. Här bor man granne med vackra kulturhus i lugna och rofyllda kvarter. På gångavstånd nås både Nytorget och Vitabergsparken med dess utbud av både restauranger och caféer. För puls och nöjen når man på några minuter Medborgarplatsens uteserveringar. Bra shopping finns att tillgå på Götgatan, i Ringens köpcentrum eller Skrapan som ligger inom promenadavstånd.

Ett utmärkt tillfälle för studenten eller en perfekt chans till första boendet!

Varmt välkommen på visning!

-Låg månadsavgift
-Belägen högt upp mot lugn innergård, hiss finns
-Välutnyttjade 28kvm
-Renoverat och yteffektivt kök med diskmaskin
-Helkaklat och stambytt badrum
- Sovrum med fönster och plats för 140cm säng
-Stabil Brf med alla de större renoveringarna gjorda
-Utmärkt belägen med närhet till allt
-Skanstulls T-bana alldeles runt hörnet