BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Toffelbacken 17, 1½-tr

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 3689
  • 896
  • 3146
Värdera din bostad

Beskrivning

Näst högst upp i huset finns den här renoverade och smakfulla bostaden som det bara är att flytta in i. Hela bostaden, utom badrum, renoverades under 2020. Badrummet renoverades år 2016. Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout. På golven ligger ett ljuspigmenterat parkettgolv och köket går uteslutande i vitt. Bostaden är en ursprunglig 2:a som gjorts om till en 3:a av nuvarande ägare. För den som önskar originalplanlösningen går det såklart att återställa. Bostaden går i en ljus färgskala vilket i kombination med det fria läget och fönsterpartierna åt två håll resulterar i ett riktigt trivsamt hem. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Balkongen har ett härligt läge med sol från morgon till kväll.

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts en kort promenad bort. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. 
På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. 

Hall
Välplanerad hall med plats för hatthylla, skoskåp och förslagsvis en byrå. För de ting som inte får plats i bostaden så kommer källarförrådet till användning.

Kök
Rakt fram från hallen nås det snyggt renoverade köket med vita släta luckor och ljus bänkskiva. Köket har gott om skåpförvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Plats finns för ett litet köksbord. För den som önskar originalplanlösningen med en matplats går väggen att ta ned. Plats finns också för ett matbord i vardagsrummet. 

Sovrum 
Ljust och rymligt sovrum med ett ostört läge! Plats finns för en dubbelsäng, nattduksbord och läsfåtölj. I anslutning till sovrummet nås en rymlig klädkammare.

Badrum 
Smakfullt och helkaklat badrum, väl tilltaget i storlek och med öppningsbart fönster. Här finns handfat med kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, bubbelbadkar och WC. Ett stort plus är golvvärmen som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret.

Vardagsrum 
Underbart sällskapsrum med stort fönsterparti, riktigt fint ljusinsläpp och utsikt över grönskan utanför. Här finns plats för en soffa, TV-möbel och förslagsvis ett matbord.

Sovrum 2
I anslutning till vardagsrummet finns det sovrum som kommit till på senare tid. Ljust och trevligt rum utan någon direkt insyn. Plats finns för säng, nattduksbord och en byrå.

Balkong 
Balkongen har ett fritt läge med många soltimmar! Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här finns plats för en utemöbel och en massa blommor.