BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jakobsberg

Frihetsvägen 35

  • 3 rum och kök
  • 58.7 kvm
  • Såld
  • 6219
  • 658
  • 4243
Värdera din bostad

Beskrivning

*BALKONG
*LÅG AVGIFT
*RENOVERAT KÖK
*STAMBYTT BADRUM
*BRA FÖRENING MED GOD EKONOMI

På ett av Jakobsbergs bästa lägen finner du denna stilrena bostad med härlig vy mot grönska och sky. Bostaden fördelar sig över 58,7 välplanerade m² och är belägen en trappa upp. Balkong i ostört läge där man kan njuta av sitt morgonkaffe. Bostaden erbjuder ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp och andra möbler om så önskas, parkett golv som är genomgående i hela bostaden, en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, smakfullt samt nyrenoverat kök i vitt med mörk arbetsbänk. Bredvid köket får man plats med större matgrupp. Stambytt badrum med badkar samt dusch, toalett, kommod för förvaring och spegelskåp. I det ena sovrummet finns det plats för dubbelsäng och förvaring, detsamma gäller för sovrum nummer två där du även har tillgång till bostadens mysiga balkong.

Förråd
Till bostaden tillhör ett förråd.

Parkeringsplats
15 garageplatser och 33 p-platser.

Kommunikation
Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice
I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Övrigt
Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se