BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ekudden

Ekuddsvägen 3, 7 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 6189
  • 819
  • 3178
Värdera din bostad

Beskrivning

-Fantastisk 1,5:a
-Balkong i sydvästläge med magisk utsikt över Järlasjön
-Stabil förening med bra ekonomi
-Bra kommunikationer till city
-Insynsfritt läge
-Badrocksavstånd till Järla Sjö för morgondopp!

Varmt välkommen att flytta in i ett hem där du inte behöver göra mycket annat än att ställa in dina möbler, allt är redan i mycket gott skick!

Lägenheten har tidstypiska detaljer som parkettgolv i original som skapar charm. Köket ligger avskilt med matplats för 4 personer intill trevligt fönster med sjöutsikt. Köket har vita köksluckor, diskbänk och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror såsom spis, fläkt i rostfritt och kyl/frys i vitt. Intill vardagsrummet finns en trevlig sovalkov som idag är avskilt med draperi men som enkelt kan avskiljas med snygga industridörrar för den som önskar skapa ett mer separat rum. Vardagsrummet är stort med plats för soffgrupp och tv-möbel samt arbetshörna för den som arbetar mycket hemifrån. Från vardagsrummet når du balkongen med härligt sydvästläge. Här njuter du av solen från lunch till sen kväll med utsikt över sjön. Badrummet är modernt och fräscht med helkaklat i vitt och grått med toalett, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, dusch med glasdörrar och golvvärme. Rymlig hall med bra förvaring i platsbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett förråd.

Här bor du med mycket bra kommunikationer via buss till Slussen och Södermalm på endast 10 minuter. Just nu byggs tunnelbanans blå linje ut till Nacka vilket medför ytterligare kommunikationsmöjligheter framöver till city. Den planeras vara klar 2030. Ekudden är ett område med full aktivitet för den som önskar. Bad och kanot i Järlasjön sommartid och vintertid plogas sjön för skridskor. Nacka naturreservat ligger på andra sidan sjön för den träningsbenägne och Sickla köpkvarter endast 5 minuters promenad bort för den shoppingsugna. Ett boende med närhet till det mesta!