BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nysätra - Sickla

Nackanäsparken 7

  • 10 rum och kök
  • 297 kvm
  • Såld
  • 5683
  • 614
  • 15111
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett synnerligen unikt tillfälle i Nysätra! Här bor man med sjön som granne, samtidigt finns all möjlig shopping runt hörnet.

- 1 km till Sickla Köpkvarter
- 2,6 km till Hellasgården
- 4 km till Södermalm
- 7,4 km till Stureplan

I vackra Nysätra finns nu möjligheternas fastighet till försäljning. Tre hela våningsplan, varav två av dem används som separata lägenheter om ca 150 kvm per plan, 2,60 m takhöjd. Hel källare med bra takhöjd (2,25 m) och riktiga fönster.

Låt fantasin flöda och anpassa detta hus till vad som passar er situation bäst. Njut av ca 450 kvm hus på egen hand, eller nyttja möjligheten att få en bra hyresintänkter, eller varför inte ett generationsboende eller ett husägande med vänner.

Sjöutsikt mot Järlasjön från flertalet rum. Sjön ligger riktigt nära och blir en del av livet när man bor här.

En gedigen byggmästarvilla från 1959 med rustika material och mycket tilltalande planlösning.

Alla rum har parkettgolv. Vardagsrummen har vacker parkett sedan byggåret och den är i bra skick. Alla väggar är genomgående målade direkt på betongen, liksom alla innertak. Det ger en väldigt trivsam och rustik känsla. Alla fönsterbänkar är i sten.

Övre plan erbjuder tre sovrum, varav ett med balkong. Badrum med kakel, klinker och golvvärme. Rejält kök med gott om arbetsytor, många skåp. arbetsbänk i trä, full maskinell utrustning. Utgång till mysig loggia. Matsalen ligger i anslutning till köket och är samtidigt öppen mot resten av vardagsrummet. Vardagsrummet är stort och har tillgång till en rejäl balkong. Öppen spis med braskasett. Från denna våning nås vinden. 

På mellanplanet finns nästa lägenhet. Här finns tre sovrum, varav ett med balkong. Badrum med kakel, klinker och golvvärme. Gediget kök i trä med granitbänkar. Fullt maskinellt utrustat med fläkt, inbyggnadsugn, inbyggd diskmaskin, inbyggd kaffemaskin, vinkyl, kyl/frys med ismaskin. Väl tilltagen matplats i köket. Vardagsrum och matsal i öppen planlösning i direkt anslutning till köket. Öppen spis. 

Källaren har genomgående betonggolv och betongväggar. Indelat i många rum, bland annat gillestuga med öppen spis, tvättstuga, matkällarförråd, toalett, ytterligare tre bra rum och garagedel. Här finns såklart massvis med möjligheter för den som vill utveckla och förädla på olika sätt. Takhöjden är 2,25 meter. 

Relativt plan trädgårdstomt med mycket gräsmatta, stor bra parkering precis utanför huset och möjlighet att köra in bilen i garaget. Goda möjligheter till olika planteringar och odling för den som önskar.