BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp - Hägersten

Skridskovägen 9C

  • 3 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 8212
  • 669
  • 6797
Värdera din bostad

Beskrivning

RADHUSKÄNSLA - Nu har ni möjlighet att förvärva ett mycket unikt boende i Västertorps gamla skola som byggdes om till bostäder 2009. Lägenheten präglas av fantastiskt takhöjd (över 3 meter) och ovanligt stora fönsterpartier som medför härlig ljusinsläpp. Här erbjuds även en mysig uteplats som ger en riktigt härlig radhuskänsla. Denna lägenhet går att göra om till en 4:a med enkla medel. Denna lägenhet måste bara upplevas.

Bostaden erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök samt vardagsrum. Det färgglada och fantastiska vardagsrummet erbjuder stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Detta rum inger en härligt känsla av rymd. Här finns det gott om plats för stor soffgrupp, soffbord, bokhylla och övrigt möblemang. Från vardagsrummets dubbeldörrar når ni ut till lägenhetens mysiga och efterlängtade uteplats som vetter mot ett skogsparti. Uteplatsen är rymlig nog för att husera både växter och matplats. Uterummet fungerar väldigt bra som ett extra rum under sommartid. Här är det tillåtet att grilla med kolgrill, vilket öppnar för härliga grillkvällar med nära och kära. Perfekt oas för alla måltider på dygnet eller bara för att ta det lugnt en stund.

Ett stilrent kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Köket erbjuder en rymlig matplats för större sällskap om ca 8-10 personer. I detta utrymme går det med enkla medel att dela av och göra om till ett extra rum om så önskas.

Lägenheten har två rymliga sovrum. Ett av sovrummen är stort och har gott om plats för dubbelsäng, förvaring och även ett skrivbord och så önskas. Det andra sovrummet passar perfekt som barn- eller arbetsrum. Mellan dessa rum finns en innerhall med ett fönster som passar utmärkt som kontor.

Välkomnande hall med gott om förvaring i praktiska garderober. Invid hallen ligger även badrummet med vitt kakel och matchande mörkt klinkergolv. Rymligt helkaklat badrum utrustat med WC, dusch, handfat med matchande badrumsskåp, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.