BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Viksjö

Stråvägen 4

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 3643
  • 621
  • 757
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna fräsch och väldisponerad 2 rum och kök om 40 kvm på i lugna kvarter i populära Viksjö. Fräscht badrum med ny spegel och kommod, i badrummet så finns även en tvättmaskin, vardagsrum med väldigt fräscha ytskikt samt stora fönsterpartier, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och fönster som släpper in ett hav av naturligt ljus. Modernt och nyrenoverat kök med vitvaror i bra skick. I hallen finns gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Här bor man nära Viksjö centrum med all tänkbar service som restauranger, caféer, apotek, systembolag, vårdcentral, välsorterad matbutik med mera. Här finns även naturområden på nära avstånd och Mälaren på promenadavstånd. Samn bra förening med stabil ekonomi.

Förråd

Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett källarförråd som ingår i månadsavgiften.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med ca 20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

 

Närservice
Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.