BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Atlasområdet

Lokstallsgatan 6, 3tr

  • 2.5 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 2530
  • 876
  • 3572
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 2,5:a med högt läge i fastigheten i charmiga Atlasområdet. Här slås du direkt av bostadens fantastiska rymd tack vare bostadens generösa takhöjd om ca 2,85 m. Bostaden präglas av tidstypiska 20-tals detaljer som vacker fiskbensparkett, takrosetter och stora spröjsade fönster. Den genomgående planlösningen ger ett härligt ljusinsläpp samtidigt som köksön sammanbinder kök och vardagsrum och skapar ytor som lämpar sig utmärkt för umgänge och sociala sammanhang. 

Köket är komplett och har goda arbetsytor, gott om förvaring samt diskmaskin. Stor hall mellan vardagsrum och sovrum som med fördel kan inredas som arbetshörna eller göra plats för matgrupp. Rymligt och rogivande sovrum med en stämningsfull öppen spis och utgång till balkongen. Plats för dubbelsäng och gott om förvaring bakom garderober. Separat WC och helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och god avlastningsyta. Välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter.

BRF Atlasmuren bildades 1952 och är en välskött och lågt belånad förening med en belåning på 1920 kr/kvm. BRF Atlasmuren är en äkta förening som äger marken och upplåter 26 lägenheter och en hyresrättslokal. 

Här bor du på lugn och trivsam gata i pittoreska Atlasområdet. Det är ingen slump att detta idylliska kvarter även är känt som ”Lilla Paris” och präglas av charmiga fastigheter från 1920-talet. Läget är svårslaget för den som vill bo centralt men samtidigt undangömt stadspulsen med direkt närhet till Sankt Eriksplan med all tänkbar service, ett stort restaurangutbud och Vasaparken runt hörnet. Någon minut bort ligger populära Rörstrandsgatan med sitt stora utbud av omtalade restauranger och mysiga caféer. Bättre kommunikationsmöjligheter är svårt att få med Sankt Eriksplans T-bana precis över gatan och ett flertal stadsbussar samt flygbussar mot Arlanda.

Helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

- Charmiga Atlasområdet
- Möjlig 3:a
- Generös takhöjd 
- Vacker fiskbensparkett
- Spröjsade fönster
- Öppen spis i sovrummet
- Spansk balkong
- Goda kommunikationer
- Bra förvaringsmöjligheter