BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Tranebergsvägen 31

  • 3 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor trea med underbar balkong med sol under hela dagen och kvällen. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett rymligt kök med matplats. Två ordentliga sovrum med plats för både större sängar samt förvaring. Helkaklat badrum med dusch och badkar.

Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Härifrån tar du dig ut på balkongen med svårslaget solläge. Vidare finns köket i anslutning med en stor matplats. Köket har ett härligt ljusinsläpp och fräscht skick. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som fullstor diskmaskin, kyl&frys samt spis med ugn och fläkt.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Åreskutan 1 är en mycket trevlig förening med 11 lägenheter som upplåts som bostadsrätter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter. Gemensamt förråd i källaren.

- Högst upp i huset
- Dubbla balkonger med sol hela dagen
- Mycket välskött förening
- En minut till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd
- Sjöutsikt i två väderstreck


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.