BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Märsta

Siriusgatan 55

  • 7 rum och kök
  • 153 kvm
  • Såld
  • 4645
Värdera din bostad

Beskrivning

Stort och ombonat hem för den stora familjen med en totalyta på nästan 153 kvm. De generösa ytorna ger stora möjligheter att skapa ett hus med inte mindre än 5-6 sovrum, allrum, kök och vardagsrum. Ett varmt och trevligt hus att längta hem till. Välkommen hem på visning.

Huset är besiktigat av Eminenta. Protokoll finns att ladda ner på hemsidan

Entréplan

Hall
Hall med avhängningsmöjligheter. Från hallen nås även en rymlig klädkammare. Perfekt för förvaring av ytterkläder och skor.

Kök
Stort trevligt kök med matplats för 8-10 personer. Fullutrustat kök med elspis, köksfläkt, diskmaskin, hel kyl och hel frys.

Tvättstuga
Intill köket finns hemmets tvättstuga. Utrustat med en tvättmaskin.

Badrum
Helkaklat badrum med vitkaklade väggar med ljust klinkergolv. Utrustat med wc, tvättställ med kommod och spegel samt badkar. Badrummet renoverades 2010. Bubbelbadkar ej inkopplat.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med med härligt ljusinsläpp, här finns gott om plats för vardagsrumsmöbler. Från husets vardagsrum nås hemmets mycket generösa balkong med utsikt över grönska och grannskapet.

Matrum/sovrum
Intill vardagsrummet finns ytterligare ett rum som idag används som läsrum. Rummet skulle även kunna användas som matsal eller med enklare medel byggas om till ett sovrum. 

Övervåning
Sovrum 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats om så önskas.

Sovrum 2
Hemmets andra sovrum är också det väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats om så önskas. Här finns flertalet fasta garderober.

Sovrum 3
Övervåningens tredje sovrum är mindre än de andra två men här finns gott om plats för större säng, garderober och arbetsplats.

Badrum
Badrummet på övre plan färdigställdes 2010. Helkaklade vita väggar och klinkergolv. Badkar och dusch, handdukstork, wc, tvättställ med rymlig kommod.

Sutterängplan

I sutterängplan nås ett stort rum. Rummet skulle också kunna delas av i två delar och skapa ett allrum och ytterligare ett sovrum om så önskas.

Förråd
Invid trappen finns utgång till ett stort kallförråd. 

--

Tomt
Framsidan är stensatt och omgärdas av häck. Här finns gott om utrymme för en trevlig uteplats i kvällssolen och förvaring av t ex cyklar.
Baksidan vetter i sydväst, trädeckad altan med gott om plats för utemöbler och en stor gräsyta för lek och bus.

Förråd
Från framsidan nås husets förråd. Förrådet är delvis isolerat och ger plats för allt man kan tänka sig.