BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 84, 2,5 tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 4184
  • 217
  • 4619
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en mycket väldisponerad tvåa med en stor balkong i västläge med lummig utsikt högt upp i det k-märkta 30-talshuset på våning 2 (hiss finns).

 

Här bor ni i en social och välplanerad bostad med stora fönsterpartier (fönster i två väderstreck) som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. När du stiger in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om förvaring bakom garderober samt goda avhängningsmöjligheter. Via hallen når du lägenhetens alla rum. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som skapar ett socialt samspel mellan rummen. Köket har gott om arbetsyta och uttag samt bra förvaring bakom vita köksluckor. Drömmen om köksö finnes i denna lägenhet och skärmar av kök och vardagsrummet precis lagom mycket! Här finns maskinell utrustning såsom kyl/frys, häll, fläkt, diskmaskin, micro och ugn. Mellan kök och vardagsrum kan ni enkelt placera matbord. Vardagsrummet har fantastiska fönsterpartier i två väderstreck. Ni kan enkelt möblera detta rum med soffgrupp, tv-möbel samt övrigt möblemang. Från detta rum når ni en stor och rymligt balkong med gott om plats för balkongmöbler, odlingar och mycket mer. Sovrummet nås via hallen och har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns även rymliga garderober. Renoverat och helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, värmegolv, handfat och handdukstork.

 

Detta är sammantaget en fantastisk lägenhet  med en balkong utöver det vanliga. Precis intill Årstavikens grönskande promenadstråk och kolonilotter och ett stenkast bort finner ni  Skanstulls stadspuls med tunnelbana, köpcentrum, restauranger och barer.

 

- Social planlösning
- Generös takhöjd

- Stort kök och vardagsrum
- Bra förening som precis sänkt avgiften med 5%
- Nyrenoverat badrum

- Lummigt område

- Vackra fönsterpartier i två väderstreck med generöst ljusinsläpp

- Stor balkong

- Bra förvaring

 

Varmt välkomna!