BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ploggatan 2, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 4031
  • 768
  • 3620
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en av Södermalms mysigaste tvåor. Här finner du flertalet välbevarade 30-talsdetaljer såsom vackra fönster, generös takhöjd och vitmålat plankgolv som samsas med ett smakfullt renoverat kök.

Lägenheten går i ljusa toner och disponeras med ett rymligt vardagsrum med plats för större matbord, soffa samt övrigt möblemang. Köket är fint renoverat som tar dig tillbaka till husets byggår och passar perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Den öppna planlösningen är perfekt för trevliga bjudningar och socialt umgänge. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys, ugn, diskmaskin, induktionshäll, fläkt och diskho. Stort och öppet sovrum med fönster som släpper in ett härligt ljus. Här finns plats för säng, ett natttduksbord och smart förvaring.  Badrummet är ljust och fräscht med dusch, wc, handfat samt förvaring. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare en platsbyggd garderob och klädkammare i hallen. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett stort vindsförråd. 

Lägenheten är belägen ett stenkast från SoFo där Söders rika utbud av restauranger, butiker, caféer och fina promenadstråk finns utanför porten. Ca 200 meter från lägenheten ligger Coop på Bondegatan och både buss 2 och 66 stannar i direkt närhet till fastigheten även buss 71 och 53 går precis i närheten. Det är nu också bestämt att den nya tunnelbanestationen Sofia kommer byggas i närheten.

Varmt välkomna på visning!

- Vitmålat plankgolv och vackra fönster
- Populärt område ett stenkast från Nytorget
- Fint renoverat kök
- Bra planerad
- Rymligt vindsförråd
- Solid och väl omhändertagen förening