BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Frejgatan 36A, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 5429
  • 645
  • 7507
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en av Vasastans bästa ettor! Här bor du i en mysig lägenhet om 28 kvm med perfekt planlösning och flera välbevarade detaljer. Fina originalgolv, högt i tak samt stora fönster ger ett fint ljusinsläpp. Huset är beläget i ett lugnt kvarter på Frejgatan och lägenheten vetter mot pittoreska Enkehusparken, pricken över i är balkongen med parkutsikt och kvällssol sommartid!

Lägenheten är mycket ljus tack vare den generösa takhöjden samt stora fönster. Rummet erbjuder flexibla möbleringslösningar och i dagsläget inryms här en 1.20-säng, soffa med tillhörande möblemang, förvaringsmöbler samt matplats med rum för 2-4 personer. Lägenheten är mycket smakfullt renoverad med fina ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Köket är placerat separat med ett fönster som vetter mot parken. Här finns skåpluckor hela vägen upp till tak för maximala förvaringsmöjligheter.

Badrummet nås från hallen och är i ett fräscht utförande med klinker på golvet och vitt kakel som klär väggarna. Här inne återfinns wc, dusch, handfat, extra förvaring samt bekvämligheten med tvättmaskin. Lägenheten har tillgång till föreningens innergård och vidare access ut till Ekehusparken. Här bor du i lugna kvarter men med pulsen vid Odenplan en kort promenad bort med flertalet matbutiker, gym, restauranger och butiker med mera. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Varmt välkommen!