BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkeshov

Knypplerskevägen 32

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4607
  • 433
  • 3303
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna funkistrea med wow-effekt! Lägenheten är belägen högst upp i huset, omgiven av lummig grönska. Ett genomgående parkettgolv i ek, väggar i ljusa kulörer samt fönster i två väderstreck skapar en stilren känsla och ett fantastiskt ljusflöde till alla rum.

Vardagsrummet är rymligt med plats för större matbord om man väljer att disponera det nuvarande matrummet som ett extra sovrum. En fantastisk balkong utan insyn i soligt söderläge som nås från vardagsrummet, där du ostört kan njuta av den grönskande omgivningen.

Köket är nyrenoverat och utrustat med bra vitvaror och goda arbetsytor. Badrummet är stambytt och förberett för egen tvättmaskin. Det rofyllda sovrummet med hotellkänsla har stort fönster utan insyn och rymmer enkelt den stora dubbelsängen. Här finns även en inbyggd garderob samt garderobsvägg som ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Föreningen är välskött med stabil ekonomi. Fönsterbyte genomfördes i alla fastigheter 2018. Under 2020-2021 genomgår föreningen omfattande renoveringar av balkongerna vilket redan är avklarat i den aktuella fastigheten. Föreningen har en övernattningslägenhet samt tvättstuga i samma trappuppgång. Nyrenoverad bastu och snickerirum finns också att tillgå i föreningen.

Lägenheten är belägen i vackra Åkeshov endast ett stenkast från tunnelbanan och Brommaplans service samt naturreservatet Judarn och dess natur.

Högst upp i huset
Insynsskyddat läge
Stor balkong i söderläge
Nyrenoverat kök
Vackert parkettgolv
Stambytt badrum, fördraget för tvättmaskin
Mycket goda förvaringsmöjligheter
Stabil och välmående förening
Gästlägenhet & bastu i förening
Närhet till grönområden och Mälaren
Stenkast till Brommaplan med all service samt T-bana & busstation