BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Bastuhöjden

Barnhemsvägen 11, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 4013
  • 416
  • 2527
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppfin bostad med två härlig balkonger. En social, trevlig och öppen planlösning med plats för stora umgängen och för att samla hela familjen. 

Det säljarna fastnade för när de köpte lägenheten var att det va så nära Bastusjön att man bara kan gå ner med morgonrock och ta sig ett morgondopp. Det är nära fina grönområden (Nyckelviken, Cirkusparken, Saltängen) Fantastiska promenadstråk längst strandpromenaden.  Man har även nära till några av de bästa skolorna och förskolorna i Nacka vilket var viktigt för dem då de valde att starta sin lilla familj här i nacka. En toppen förening med bra kommunikation, fantastisk och hjälpsam omgivning helt enkelt. 

Bostaden är vackert klädd i stilrena materialval med en optimal planlösning med två sovrum där master bedroom är väldigt generöst. Bostaden är fullt utrustad maskinellt där den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. För den matglade kommer man alltid kunna umgås med sitt sällskap oavsett om de sitter i soffan eller köksbordet. Välplanerade sovrum med plats för säng och klädförvaring. Generöst och välplanerat kök. Köket är fullt utrustat maskinellt med, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, fullstor kyl/frys och en diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsytor i rostfritt och laminat. En naturlig matplats längs ljusinsläppet med plats för stora sällskap och möjlighet att förlänga matbordet för ännu större bjudningar. De stora balkongerna nås från vardagsrummet samt det större sovrummet. Balkongen kommer användas flitigt under sommarhalvåret och varför inte sätta igång grillen en vinterdag för att avnjuta måltiden i den vackra bostaden. Balkongen kan möbleras med matbord eller lounge möbler och grill.

Perfekt planerat badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare med Högskåp bredvid. Snygg vit kommod med spegel och belysning ovan. Stilrent badkar på tassar med dusch. Ljust klinker och helkaklade väggar. Badrummet har skön komfortgolvvärme.

Bostaden har genomgående klassisk ekparkett som passar perfekt i bostaden med dess ljusinsläpp och naturnära omgivning. Nymålade väggar 2021.

- Snabbuss 10-12 min till slussen som nås precis utanför 
- Barnvänligt med mycket barnfamiljer 
- Grannsamverkan och umgänge för de som vill 
- Parkeringsplats går att få
- Bastusjön precis nedanför med brygga som nås via trappor 
- Bad på sommaren/våren och skridskoåkning på vintern 
- Snygga tillval i lägenheten 
- Bra ljusinsläpp och två stora balkonger