BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge - Saltsjö-Boo

Norrholmsvägen 137

  • 5 rum och kök
  • 121 kvm
  • Såld
  • 4521
  • 153
  • 4048
Värdera din bostad

Beskrivning

GAVELRADHUS MED INHÄNGNAD TOMT SOM SKÄRMAS AV MED BL.A. SYRENHÄCK. RADHUSET HAR VÄDERSTRÄCK ÖSTER, SÖDER, VÄSTER! KAN DETTA VARA ÖSTRA ORMINGES MEST ATTRAKTIVA LÄGE OCH BÄSTA TOMT FÖR DESSA BRF-RADHUS! OINREDD STÅVIND SOM KAN INREDAS OCH KAN GE CA 30 KVM TILL.

Varmt välkomna till denna generösa bostad med radhuskänslan i ett lugnt och bra läge. Bostaden är belägen i populära Östra Orminge med bilfria innergårdar och härlig natur. Stabil HSB förening. Här bor man i ett lugnt område nära natur, skolor, dagis, god service och mycket bra kommunikationer. Måste ses!

Stor och fräsch bostad om 121 kvm boarea som passar den stora barnfamiljen perfekt.
Entréplan med stora sociala ytor och en trevlig entrésida mot öster med gavel tomt i söder och en superhärlig baksida i härliga väster med kvällssolen. Här har du ett generöst familjekök som är fullt utrustat maskinellt och goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor, stort vardagsrum med plats för hela familjen och fransk balkong, ett stort masterbedroom och ett ordentligt och bra badrum med tvättmaskin.


Souterrängvåningen har 3-4 rum. Två sovrum,  ett kontor och en walk in closet som båda med fördel kan göras om till sovrum. Ett gediget badrum med dusch, wc och förvaringsutrymme. Detta badrum gör många om till ett stort spa eller varför inte en bastu! Från denna våning tar man sig ut till altanen i ett fritt härligt västerläge med naturmark framför. Här kan du avnjuta många härliga stunder utan att bli störd av några grannar eller bilar. 

- VIND KAN INREDAS TILL BOAREA
- Gavel och inhängnad tomt
- Insynsskyddat läge
- Fiber indraget till tomtgräns
- Stora social ytor och många sovrum
- Stabil och välskött HSB-förening med låg belåningsgrad
- Bra faciliteter i föreningen, läs föreningstexten
- Lugna, lummiga och bilfria innergårdar
- Nära till Orminge Centrum med stort utbud av butiker, service och restauranger
- Naturnära område med promenadstråk, badsjöar och parker
- Fantastiska bussförbindelser, når slussen på 15-20 min med motorvägsbuss
- Populära förskolor och skolor gångavstånd från bostaden