BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Huvudsta

Huvudstagatan 18

  • 4 rum och kök
  • 107 kvm
  • Såld
  • 3037
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt tillfälle att förvärva denna bostad på 107kvm med uthyrningsdel! Om man har kompromisslöshet som ledord från första spadtaget är det inte speciellt konstigt att resultatet blir så bra som på Huvudstagatan 18. Maffigt, modernt, magnifikt och mysigt, allt samlat på en och samma adress. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med tre sovrum, modernt badrum, gäst wc och kök med avskilt från vardagsrummet. Detta är en unik möjlighet för dig som söker en bostad över det vanliga!

Och så lite kort om föreningen Brf Stenbrottet 1.
Detta är en välskött förening  med 4776 lån/kvm och hög soliditet! Föreningen besitter 4 lokaler(uthyrda) och har totalt 22 lägenheter i föreningen. 

- Vindsförråd samt källarförråd finns! 
- Stenkast till Solna centrum

Hall 
Varmt välkomna in! Här finner ni gott om plats för avhängning i form av skjudörrsgarderober. Här har man även möjlighet att stänga av hallen för att göra en uthyrningsdel om så önskas. Hallen har ljusa väggar med charmiga valv samt klinkers på golv. 

Kök
Rymligt och socialt arbetskök med goda förvarings- och arbetsmöjligheter. Här har Ni ljusa köksluckor med en mörk bänkskiva i praktiskt sten. Köket är välutrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro, spisfläkt samt diskmaskin. 
Här har man plats för den stora familjen med ett stort matbord för 6-8 personer. Fiskbensparkett på golv med ljusa ytskick. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är ljust, rymligt och insynsskyddat. Tack vare de stora fönsterpartierna får man ett fantastiskt ljusinsläpp i vardagsrummet. Här finns det gott om yta för sällskapsdel med övrigt möblemang. Även här finner man fiskbensparkett på golv i kombination med lister på väggar samt takrosett. 

Sovrum 1 
Spatiöst sovrum med dubbla fönsterpartier. Här finns det gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord samt förvaring längs väggen om så önskas. Golvet pryds av vacker fiskbensparkett, ljusa väggar, golvlister, taklister samt en charmig takrosett. 

Sovrum 2
Rofyllt sovrum med dubbla fönsterpartier. Här finns gott om yta för säng, sängbord samt förvaring i form av garderober. Behöver man ytliggare garderober finns plats för det om så önskas. Golvet pryds av fiskbensparkett med ljusa väggar. 

Sovrum 3 
Harmoniskt sovrum med ljusa ytskick. Här får man riktigt med ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti. Gott om yta för säng samt övrigt möblemang.  

Badrum
Stort och modernt badrum med vacker vit mosaik på väggarna. Här finner Ni allt ni kan tänkas behöva i ett badrum, stort badkar med lyxig hotellkänsla, kommod, vägghängd wc, handukkstork, spegel med spotlights ovan kommod. Golvet pryds av kakel i en härlig grå färg. 
Intill badrummet finner Ni tvättrummet avskilt från badrummet. Där har Ni självklart tvättmaskin samt torktumlare. Gott om plats för förvaring om så önskas. 

Gäst wc
När ni har gäster behöver ingen stå på kö med dubbla toaletter. Här har ni en vacker vit mosaik på väggar och klinkers på golv. Vägghängd wc samt handfat med spegel.