BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hunnebergsvägen 2

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 4181
  • 1920
  • 1717
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor 1,5:a med underbar balkong i södervänt läge med sol under hela dagen och kväll. Genomgående fräsch med en härlig känsla för finess i hela lägenheten. Helkaklat badrum med dusch, badkar och smart planerad förvaring.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller liknande. Härifrån tar du dig ut på lägenheten balkong med svårslagen kvällssol. Vidare finns köket i anslutning i öppen planlösning med en stor matplats. Köket är genomgående stilrent med grå skåpluckor, trendiga handtag och bänkskiva i trä. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Fullstor diskmaskin, kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Vidare finns här ett utrymme för en rymlig matplats. I hallen finns en stor garderob med generös förvaring.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Mösseberg 5 är en mycket trevlig förening med 12 lägenheter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Svårslagen balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Stabil förening
- 1 minut till tunnelbanan
- Charmig lägenhet med funkisdetaljer!
- Högt i tak
- Rymligt källarförråd
- Gott om förvaring


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.