BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skogås

Loftvägen 13 - FAST PRIS

  • 3 rum och kök
  • 77.4 kvm
  • Såld
  • 4166
  • 344
  • 5719
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt fin trea som lätt görs till fyra i en mycket omtyckt och populär förening. Generösa ytor som i samtliga rum med kvalitativa och smakfulla materialval. Underbar inglasad balkong i perfekt och skyddat solläge. Här bor man bra med närhet till kommunikationer och shopping.

Entré/hall 
Mycket välkomnande entré med en stor inbyggd garderob med gott om förvaring. Här finns plats för hallmöbel och ytterkläder. Ljust tapetserade väggar och ekparkett på golv.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum öppet mot kök med härligt ljusinsläpp från flera fönster. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Fint tapetserade väggar och ekparkett på golv.

Kök
Snyggt och stilrent renoverat kök från 2021 med gott om förvaring i flertalet skåp. Vita skåpluckor, kakel ovan bänkskivan i mörk granit samt full maskinell utrusning nyligen bytts ut. Här finns ytterligare förvaring samt fina arbetsytor på en köksö som fint delar av mot vardagsrummet. Matplats för 6-8 personer med utsikt över gården. Tapetserade väggar och ekparkett på golv.

Balkong
Mycket fin inglasad och isolerad balkong (2019) i härligt söderläge. Här avnjuts solen större delen av dagen med utsikt över området.

Sovrum 1
Ljust och fint sovrum som lätt delas av till två med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Snygg och praktisk dubbelgarderob med stilrena skjutdörrar. Två fönster som skänker rikligt med ljus. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. 

Sovrum 2
Mysigt sovrum med plats för både dubbelsäng och sängmöbel. Praktisk dubbelgarderob i ek. Vitmålade väggar, en fondtapet och ekparkett på golv. Två fönster som släpper in gott om ljus.

Badrum
Helkaklat badrum med badkar där både dusch och badmöjligheter finns. Här finns ett tvättställ med kommod, wc, belyst spegelskåp i ek samt en tvättmaskin från Cylinda med hyllor ovanför.

Sammanfattningsvis en mycket fint renoverad och bra planerad lägenhet som lätt görs om till en fyra om så behövs i en mycket omtyckt förening.