BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Hägerstensvägen 137, 1 tr

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 4069
  • 771
  • 2626
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Klockren pärla mitt i Aspudden!
Välkomna till denna optimala och väldisponerade etta belägen på populära Hägerstensvägen mitt i Aspudden. Här bor du i en renoverad och inskynsskyddad lägenhet med lummig  och rogivande omgivning. Varför inte göra om lägenheten till en tvåa? Det går enkelt att öppna upp mellan kök och vardagsrum för att få ett naturligt sovrum. Missa inte möjligheten!

Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en stor garderob med skjutdörrar som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Vardagsrum med gott om plats för soffa, säng och övrig möblering. Fräscht och väldisponerat kök. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 4 personer. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spis och diskho. Gott om plats för arbetsytor och förvaring. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat, wc, golvvärme, och förvaring. Genomgående ekparkett och vita väggar.





- Gott skick
- Möjlighet att bygga om till tvåa
- Rogivande omgivning
- Insynsskyddad
- Ett stenkast till Tunnelbanan
- Låg belåning
- Vindsförråd
- Mycket välskött förening
- Belägen mitt i Aspudden

Allmänt om föreningen och området
Lägenheten är belägen i populärt funkishus belägen mot lugn och grönskande omgivning. En stabil och stor HSB-förening med låga månadsavgifter och välskötta fastigheter. I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel och internet (250/250 Mbit). Attraktivt läge i hjärtat av Aspudden med direkt närhet till affärer, tunnelbana, restauranger och natur. I området råder småstadskänslan och inte många minuter från lägenheten finns en uppsjö av vackra parker och härliga klippbad kring Vinterviken. Utöver detta erbjuder området dessutom små mysiga butiker, bibliotek, postombud och kaféer-