BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta - Saltsjö-Boo

Moravägen 3G

  • 3 rum och kök
  • 43.6 kvm
  • Såld
  • 3323
  • 446
  • 3166
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta moderna och cooIa studiohus i ett lugnt läge på en återvändsgata i villaidyllen, men med närhet till både city och natur. Här bor i ett välplanerat och ljust hem som stod klart så sent som i februari 2020. Detta bostadsrättshus är om 43,6 kvm i två plan. Det placerat på en liten höjd och väl indraget från gatan. På framsidan har man en egen härlig trädgård och altan i rak västerläge.

Hemmet är modernt och stilrent utfört med gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - merparten från golv till tak.
På entréplanet finns en välkomnande entréhall och kök i öppen planlösning. Köket som kommer från Marbrodal är stilrent med ljus gråa luckor, vitvaror från Siemens och en stor matplats som blir en självklar samlingspunkt. Nedre plan har också ett smakfullt och påkostat badrum med välinredd tvättstugedel.
En stilren trätrappa leder upp till det övre planet och dess allrum med stora fönster från golv till tak, här finns även en altandörr med egen utgång. På detta plan finner ni ett rejält sovrum med en hel garderobsvägg.

Sammantaget är detta ett fantastiskt boende med närheten till natur och underbara promenadvägar utmed vattnet. Här finns även goda kommunikationer till city. Att bo i bostadsrättsform är bekvämt och smidigt, samtidigt som du här har känslan av att bo i hus. Bostadsrättsköpare slipper betala kostnader för både pantbrev och lagfart. Föreningen består av nio bostadsrätter där 6 st är parhus och tre är studiohus.

Måste upplevas! Välkommen på visning!