BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöqvarn

Mannagrynstorget 2

  • 3.5 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 1887
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad i vacker kulturhistorisk byggnad från 1923 belägen i Saltsjöqvarn. Här bor du i direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till city med både buss och pendelbåt. Här finner ni ett boende utöver det vanliga i hörnläge och med 3,40 i takhöjd. Genomgående planlösning som genomsyras av stilrena och exklusiva materialval. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garageplats i huset som nås med hiss. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! En utomordentlig planlösning med sällskapsytorna i öppen planlösning, två rymliga sovrum och dessutom en kontorsdel.

Ett exklusivt badrum med Carrara marmor/mosaik på golv och väggar. Infällda spotlights i tak, skåp i ek från Vedum. Stor väggmonterad spegel. Vägghängd wc samt handfat i vitt porslin och handdukstork med värmefunktion. Duschvägg i härdat glas och vattenburen golvvärme. Nya tvättmaskin och torktumlare från Bosch, installerade 2019. Gäst-wc finner ni i samma exklusiva Carrara marmor mosaik. 

Här bjuds det på originaldetaljer såsom takbjälkar, fina trägolv och vackra fönsternischer i två väderstreck vilket släpper in mängder med härligt ljus. Stilrent kök med massiv ek från Vedum skåpinredning. Fullt utrustat med spotlights under köksskåpen, induktionsspishäll i glaskeramik, ugn (AEG), köksfläkt i silverdesign, (Franke), dubbel kyl och frys (AEG) och inbyggd diskmaskin (Siemens) samt köksö från Vedum med goda förvaringsmöjlighter. Läget är idylliskt med Saltsjöqvarns strandpromenad, Söder, Hammarby Sjöstad och Slussen på gångavstånd.

- 3,40 takhöjd
- Vacker kulturbyggnad
- Unik hörnvåning
- Påkostade materialval
- Öppen planlösning
- Bra förvaringsutrymmen
- Originaldetaljer
- Badrum med Carrara marmor
- Gäst-wc med Carrara marmor
- Golvvärme i hela våningen
- Båt till Nybroplan på 15 min
- Vackra promenadstråk längs vattnet
- Elite Hotel Marina Tower och Sturebadet Spa utanför
- Förråd finns till lägenheten ca 4-5 kvm

Kontakta ansvarig mäklare för mer information Kristina Ucar 070-980 39 40.