BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 135

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 5312
  • 729
  • 3130
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Ringvägen 135. Här bor ni med ett perfekt läge på Södermalm omringad av butiker, restauranger, caféer samt grönområden så som Vitabergsparken. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer runt knuten.

Nu ges möjligheten att förvärva denna perfekta 1:a med renoveringsbehov. Här får ni möjlighet att sätta er egen prägel på en lägenhet med stor potential. Alla fönster vetter mot föreningens mysiga innergård.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, säng och matbord. i detta rum finner ni även en stor klädkammare som sväljer årstidernas alla klädesplagg och lite till. Vackert spröjsat fönster mot innergården. Köket ligger i fil med vardagsrummet. Köket är rymligt och utrustat med kyl med frysfack, gasugn och gaspsis (idag är gasen urkopplad men ej plomberad) diskho, fläkt. Vackra originaldetaljer är bevarade så som serveringsskåp. I köket finner ni en naturlig del för matplats med ett runt fönster. Välkomnande hall med plats för förvaring. Badrum med wc, dusch och handfat.

Brf Inlandsisen 10 är en väl omhändertagen förening, som äger marken och har många renoveringar bakom sig.

Varmt välkomna på visning!

- Vackra originaldetaljer bevarade
- Plankgolv och spröjsade fönster
- Renoveringsbehov
- Optimalt läge på Söder
- Endast några minuters promenad till T-bana